Living in a fairytale: de mooiste prinsessenjurkjes van Souza for kids

Als je Belle en Lotus vraagt wie ze later willen worden, zeggen ze gelijk: een prinses! (of een eenhoorn J). 

En welk meisje wil dat nou niet..? Toen ik klein was droomde ik ook over de mooiste prinsessenjurkjes, schoentjes, tasje en accessoires. Verkleedkleding wordt thuis tijdens voorstellingen en rollenspellen vaak door onze kinderen gedragen, maar voor het dragen van deze kleding is buitenshuis ook meermaals per jaar de gelegenheid voor: juffendag op school, Halloween, verjaardagen, kinderfeestjes etc. etc.

Of het gaat om een themafeest, kostuums of prinsessenjurkjes, bij Souza for kids kan ik altijd slagen voor Belle en Lotus. Uit de nieuwe collectie van de prinsessenjurkjes heb ik twee pareltjes uitgezocht: een prachtig mouwloos Gabrielle jurkje in blauwe kleur voor Lotus, met bijpassende haarbandjes en haarstrikjes en voor Belle een schitterend roze fluwelen Marilise jurkje met extra volume in de rok. Die volume krijg je met een plastic petticoat ring die je in de onderrok van het jurkje kan schuiven.

De hele outfit kan je natuurlijk nog afmaken met bijpassende tasjes, schoentjes, haarbanden, capes, kroontjes en nog veel meer!

Zijn dat geen een echte prinsessen, wel? We hebben dan gelijk een dagje uit in de stad gemaakt met een bezoek naar de Bomenhuttenclub, een nieuwe ontbijt/lunch plek voor ouders en kinderen met een natuurlijke indoor-playground.

www.souza-store.nl

Credits: fotografie ©minibelle.nl

Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2018 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply