Belle en Lotus style: De nieuwe collectie van Le chic voor stoere prinsessen

Een paar weken terug hebben Belle en Lotus meegedaan aan de shoot voor deze kinderkleding winkel. Wat een prachtige locatie was het!

Een klein basserie aan de kade met een tuintje en een klein glazen theehuisje. Voordat ze aan de fotoshoot zijn begonnen heb ik eerst zelf wat foto’s gemaakt in hun nieuwe kleertjes van Le Chic.

Het merk ken ik al heel lang, maar eerder kon ik mijzelf niet zo goed in de collecties vinden. Dit komt omdat ik deze bepaalde stijl niet gelijk bij Belle en Lotus vond passen. Echter, sinds het nieuwe zomer seizoen heeft de collectie van Le Chic een metamorfose ondergaan. Het is nog steeds wat je van het merk gewend bent, namelijk de prinses-achtige look, maar dan met een stoere touch. Het stoere zit in de texturen, kleuren en details. Bijvoorbeeld een spijkerjasje afgewerkt met metalen stuks of een jeans jurkje. Dat alles kan mooi worden gecombineerd met zachte pastel kleuren en echte meisjes jurkjes en rokjes met tule.

Het spijkerjasje dat Belle aanheeft is zo veelzijdig: een sportieve broek of een klassiek jurkje, het past er altijd bij. Het jurkje van Lotus heeft een jeans-look, maar is gemaakt van  heel dun katoen en afgewerkt met kleine steentjes om de hals.

www.lechicfashion.eu

Credits: fotografie ©minibelle.nl

Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2019 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply