Vaderdag cadeutip: unieke shopervaring bij Only for men

Het is bijna Vaderdag! Op 16 juni wordt deze gevierd en vrouwen hebben het er maar moeilijk mee: ‘wat moet ik hem nu geven??’…

Naast alle knuffels en tekeningen van de kinderen is mijn vrouw opzoek gegaan naar iets origineels voor Vaderdag.

Tijdens Vaderdag zijn we een weekendje weg, daarom werd ik afgelopen weekend enorm verrast door mijn vrouw en kinderen met een klein feestje. We zijn gaan shoppen met het hele gezin bij Only for men. Een unieke concept winkel, een warenhuis voor mannen met heel veel verschillende casual en klassieke merken in de midden en hogere klasse met handige openingstijden, een bar, televisie voor de kids, kapper en zelfs een breed assortiment aan bbq’s die mannen hier gelijk kunnen bekijken.

Er staan altijd stylisten klaar om de look compleet te maken of te helpen met het maken van de juiste keuze. Of het nu gaat om het maken van een klassiek pak op maat of om een casual look met jeans, alles is hier mogelijk. Nou ja, een walhalla dus voor ons mannen, want we willen liever alles in één winkel hebben zodat we niet de hele stad door hoeven te struinen.

Only for men biedt een uniek Vaderdag arrangement: kom de dag vóór Vaderdag naar de winkel en verras je vader met een nieuwe outfit. In een aantal winkels krijgt hij dan ook nog een gratis knip- of scheerbeurt cadeau.

Shop de outfit: casual hemd van Drykorn van en broek van Pierre Cardinwww.onlyformen.nl

Photography by Alina KrasievaVaderdag cadeutip: unieke shopervaring bij Only for men

Leave a Reply