Genieten van de kleine dingen met je gezin!

We leven nu in een heel bijzondere tijd. Een tijd waarin iedereen zijn eigen ‘geniet of rust’ moment moet vinden en pakken.

Wij als gezin genieten van ons eigen gecreëerde momenten, groot of klein. Deze zomervakantie is heel bijzonder en waardevol om even bij te tanken. Al kan je misschien niet je grootste plannen uitvoeren met bijvoorbeeld een luxe vakantie in het buitenland of uitgebreid gevierde verjaardagen of feestjes, toch leren we zo om meer de kleine momenten te waarderen en creëren.

Voor ons is een eenvoudige bos- of strandwandeling of een picknick in de speeltuin al heel wat! Het liefst doen we dat spontaan, als we er zin in hebben. Soms plannen we ook een druk dagje uit naar een attractiepark of dierentuin.  Iets dat voor ons en voor de meiden daar niet aan kan ontbreken en daarom altijd meenemen zijn de Honingtomaten® van Looye Kwekers. Ze zitten in een super handige meeneem verpakking (je kan ze dus direct in het bakje wassen met water uit je drinkbeker); ze ruiken overheerlijk, smaken lekker zoet en is een perfect gezond tussendoortje!

Honingtomaten®  zijn echt de enige tomaatjes die Belle en Lotus lusten. Ze zijn echte fijnproevers! Ze hebben ook altijd een paar van die heerlijke tomaatje in hun lunchtrommels voor op school.

Er zijn zoveel recepten waar je de Honingtomaaten in kan verwerken, maar het liefst eten we die in zijn geheel op! Soms voor wat variatie tijdens een feestelijke maaltijd vul ik het aan met wat roomkaas of maak ik hier een frisse zomerse salade van.

De Honingtomaten® zijn te verkrijgen bij de lokale groentespeciaalzaak en in de Albert Heijn

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2020 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply