ABOUT

Hoi! Mijn naam is Anna en ik woon samen met mijn man en twee prachtige dochters in Zuid-Holland. Doordeweeks ben ik grafisch ontwerper en door mijn opleiding aan de Kunstacademie heb ik veel liefde en passie voor fotografie gekregen. Mijn posts hier en op Instagram @minibelle.nl bestaan vooral uit mooie lifestyle fotografie en zijn net even wat anders! Ze vertellen mijn persoonlijke ervaringen en inspiratie op het gebied van (kids) fashion, lifestyle, (geschikte locaties om met kinderen te bezoeken) kind geschikte-hotspots en (family)reisbestemmingen.

Neem graag contact op voor een fijne samenwerkingen in fotografieopdrachten of editorial: info@minibelle.nlKindermodeblog kidsfashionblog lifestyleblog reisblog minibelle.nl

 

Gastbloggers:
Kim (@kimroza)
Kim is 32, Instagram blogger (@kimroza) en mama van tweejarige Senne. Haar stijl is te herkennen aan een lichte feed met een hoofdrol voor Senne.
> kindermode, interieur, lifestyle en traveltips

Joyce
Joyce is 35 jaar en woont samen met Tjibbe en hun twee dochters in Den Haag; een gezellige stad, waar je de drukte en het vertier makkelijk op kan zoeken, maar waar je ook je rust vindt tijdens een fijne duinwandeling.
> creatief, diy, cultuur, hotspots