De outfit van Lotus: Nieuw duurzaam baby- en kinderkleding merk Ukkoni

Sinds half april is de baby- en kinderkleding markt een nieuw, duurzaam merk rijker: Ukkoni! Een merk dat zich graag laat inspireren door de wereld gezien door de ogen van een kind. Ik vertel hier graag meer over en laat vooral ook iets zien.

Ukkoni is een mooie aanvulling op de Nederlandse markt, want achter het merk schuilt een bijzondere visie en inspiratiebron. Ukkoni maakt stijlvolle en comfortabele kleding voor baby’s en kinderen tot 4 jaar. De prints zijn minimalistisch met een klassieke en sprankelende touch. Alle items worden eerlijk gemaakt in een atelier in Nepal van GOTS gecertificeerd organisch katoen. Kenmerkend voor Ukkoni zijn de lieve knoopjes van resthout. Wat de foto’s niet kunnen weergeven is natuurlijk de stof waarvan het gemaakt is. Dit is namelijk heel erg bijzonder: Iets dikker en zachter, doet mij denken aan jersey maar van zulk fantastische kwaliteit dat het zelfs na meerdere keren wassen als nieuw blijft.

Eerder heeft Kim een outfit van Senne gedeeld en wat stond de Ukkoni onesie patchways hem prachtig!
De outfit van Lotus is een echte klassieker: een ecru top met een kraagje. De vrolijke speelse bordeaux rondjes dragen een speels element met zich mee. Een item dat je op vele manieren kan combineren. Voor een klassieke look draag je de top met een jacket, jeans, jurkje of tuinbroek. Ga je voor casual en speels, combineer het dan met de bloomers, korte broek of legging!


De naam Ukkoni is afgeleid van het Swahili woord ukomo, dat ongelimiteerd betekent. Het weerspiegelt het onbegrensde denken van kinderen, verwijst naar het gebruik van duurzame materialen en is een knipoog naar de liefde voor Afrika van Ukkoni’s oprichter Lidewij Helmich.


Ukkoni is online verkrijgbaar via de webshop www.ukkoni.com

Credits: fotografie ©minibelle.nlAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalCreative Commons-Licentie

Leave a Reply