WW, het nieuwe Weight Watchers

Op 1 januari 2019 ben ik met het Digital Plan van WW het nieuwe Weight Watchers gestart. Gedurende de eerste paar dagen was het even omschakelen qua boodschappen doen en het ontdekken van de app. Inmiddels heb ik dat allemaal onder de knie en het gaat heel gemakkelijk met het bijhouden van de SmartPoints en het opletten van wat ik allemaal eet.

Read More

Kleurige vrolijke paraplu's van Lilliputiens

Kleurige vrolijke paraplu’s van Lilliputiens

Herfst en regenbuien zijn onafscheidelijk van elkaar, maar met deze leuke paraplu’s wordt de regen een stuk vrolijker!

Read More

Review: fotoalbum van Fotofabriek

Review: fotoalbum van Fotofabriek

Zoals je al misschien wel kan vermoeden ben ik in het bezit van een enorme berg data aan digitale foto’s. Ik kan ontzettend genieten van al die mooie momenten en plaatjes! Maar… verder dan het opslaan in digitale mappen ben ik nooit gekomen…  In samenwerking met Fotofabriek heb ik met behulp van hun software een prachtig vakantiefotoalbum gemaakt.

Read More

Shoptip: Monochrome kinderservies van Bopomofo

Toen Senne nog een kleine baby was en begon met zijn eerste hapjes, dacht ik eerlijk gezegd nog niet echt na over het servies wat ik voor hem nodig had. Maar eerlijk is eerlijk, het breekbare servies uit de keukenkast is vaak niet echt geschikt voor de kids. Of althans, Senne heeft zijn bordje wel eens (per ongeluk) op de grond gekieperd…oeps. Alternatieven van melanine of bamboe zijn dan echt een uitkomst en als het even meezit…nog mooi om te zien ook.

Read More

Shopping tips: Easter sale paasweekend

Shopping tips: Easter sale

Paasweekend betekent niet op de bank hangen of een weekendje weg. Paasweekend is gewoon die hard shopping! Een gruwelijk lange lijst heb ik hier voorhanden met allemaal mooie merken en shops die gratis verzenden of kortingen geven tot maar liefst 30%. Kinderkleding, kinderschoenen en zelfs interieur en speelgoed. Shop till you drop!

Read More

Mádara baby&Kids: natuurlijke verzorgingsproducten

Mádara baby&kids: natuurlijke verzorgingsproducten

Aan de verzorgingsproducten voor mijn kinderen stel ik altijd hoge eisen. Vooral ook omdat Belle een zeer gevoelige huid heeft, ben ik altijd extra alert op allerlei toevoegingen en lees daarom zorgvuldig de ingrediënten. Met de Mádara verzorgingsproducten, welke je ook kiest, is dat niet nodig want de Mádara cosmetica is natuurlijk, gecertificeerd en veilig.

Read More

De beste badbubbels voor de baby van Minois Paris

De beste badbubbels voor de baby van Minois Paris

Badschuim voor kids hebben we eigenlijk nog nooit gehad hier in huis. Belle heeft een erg gevoelige huid en bij elk verzorgingsproduct moet zorgvuldig nagekeken worden of zij er tegen kan. Belle heeft vaak om bubbels in bad gevraagd. Het probleem waar we alleen steeds tegen aanlopen is dat er online veel diverse goede verzorgingslijnen voor baby’s en kinderen zijn, maar hier gewoon geen goede natuurlijke badschuim met fijne geuren tussen zit!

Read More