Een tastbare herinnering aan je zwangerschap

Niets is zo mooi, bijzonder en krachtig als een zwangere vrouw. Een momentopname van je leven die 9 maanden duurt, maar die je het liefst altijd wil blijven herinneren. Of het je eerste kindje is of de vierde, ik raad het iedereen aan om vast te leggen!

Vastleggen met een fotoshoot is prachtig, maar wat als je dat echt ‘tastbaar’ maakt, iets wat je kan aanraken en de hele dag kan bekijken? Bellysisters hebben voor mij een unieke, dierbare herinnering aan mijn derde (en laatste) zwangerschap gemaakt in de vorm van een 3D beeldje ‘Bohemian Sister’ (brons) van 17 cm.

Voor zo’n beeldje hoef je niet ‘perfect’ te zijn want de kleine elementen waarvan je onzeker bent of het lieft niet aan herinnert wil worden zoals een te grote moedervlek of een keizersnede litteken kunnen worden ‘weggewerkt’. Maar eerlijk, persoonlijk zou ik alles zo laten zoals het is! Dat maakt het juist zo mooi en bijzonder.

Bellysisters is opgericht door twee lieve vrouwen die de ambitie hebben iets moois voor ons vrouwen te maken! De 3D scan’s van de 34/35 weken zwangerschap kunnen op twee locaties in Nederland worden gemaakt: Alkmaar en Hoorn. De scan zelf duurt maar kort, 10 minuten. Er zijn verschillende lichaamshoudingen mogelijk zodat je jezelf op je gemak voelt tijden het scannen en tevreden bent met het resultaat. Een beeldje kan je al maken va. 175 euro waarbij je kan kiezen uit verschillende kleuren, maten, materialen en vormen, met en zonder handen. Het resultaat krijg je per post toegestuurd in een mooie verpakking na ongeveer 10 weken. Bekijk hier de werkwijze.

Een tastbare herinnering aan je zwangerschap

De Bohemian Sister is vervaardigd uit kunststof. Wij bewerken deze Sister met de hand zodat er een prachtige bohemian look ontstaat. De Bohemian Sister kan worden verzwaard en tevens op een pin of sokkel geplaatst worden.’

Mocht je het zo leuk vinden maar ben je helaas niet meer zwanger en heb je tijdens je vorige zwangerschap een gipsbuik laten maken? Neem dan contact op met BellySisters want met het model van de gipsbuik kan alsnog zo’n beeldje worden gemaakt!

En mocht er in de loop van de jaren iets met het beeldje gebeurd zijn, dan kunnen een nieuw maken op basis van de bewaarde beelden in het bestand. Er wordt ook zorgvuldig omgegaan met jouw privacy, je kan zelf aangeven wat je wel of niet wil.

Maak kennis met Bellysisters of het nu een kraamcadeautje voor jezelf of je voor vriendin is. www.bellysisters.nl

 

Leave a Reply