Veilige zonnebrand zonder synthetische filters: MÁDARA SPF SUN

MÁDARA is een van mijn favoriete merken voor cosmetica en verzorgingsproducten zowel voor vrouwen als voor kinderen. Altijd op basis van natuurlijke producten en zonder toegevoegde verkeerde ingrediënten!

Schone zonnebrand op basis van minerale filters zoals de non nano zinkoxide die MÁDARA gebruikt in haar sun care lijn is beter zowel voor de oceanen als voor jou en je kind. Minerale filters zijn een veilig alternatief voor synthetische filters die, zo blijkt uit studies, gezondheidsrisico’s met zich mee kunnen brengen zoals opeenhoping in het lichaam, irritatie en in sommige gevallen zelfs hormonale veranderingen. Minerale filters worden gezien als veiliger en effectiever.

 MÁDARA SPF producten bevatten GÉÉN synthetische UV-filters, schadelijke conserveringsmiddelen, geur- of kleurstoffen, microplastics, nanodeeltjes, GGO (genetisch gemanipuleerd organisme) of minerale oliën. Je breng ze gemakkelijk aan en laten geen witte waas achter. Het ruikt ook heerlijk natuurlijk en is veilig voor de kids.

Wil je zoveel mogelijk de kans op irritaties, allergieën en aandoeningen bij jezelf en je kids verminderen? Koop dan de zonnebrand bewust en leest altijd de ingrediënten op het etiket.

MÁDARA SPF producten zijn te koop oa via www.madaracosmetics.com

Leave a Reply