Een rondje duinen: fietsen, spelen en genieten!

‘T is geweldig om met loopafstand naar het strand door de duinen te lopen of te fietsen. We doen het elk weekend zodra het weer dit toelaat…

Sinds Belle haar nieuwe supersnelle fiets heeft gaan we ook best wel vaak fietsend er naartoe. Lotus geniet dan heerlijk van het uitzicht op haar kinderzitje en Belle gaat met veel plezier in volle vaart de duinen op en af!

We volgen onze vaste route langs de duinen, in de hoop de Schotse Hooglanders te spotten. De rit naar het strand is altijd heel mooi en rustgevend. Eenmaal op het strand genieten we van het uitzicht, terwijl de meiden zich lekker moe maken bij de trampoline. Op de terugweg pakken we meestal een ijsje… Heerlijk!

Een tip voor wanneer je een dagje Den Haag gaat doen. Vermijd het drukke en toeristische Scheveningen, maar ga nou eens naar strandafslag 7-10 (of Kijkduin), waar het minder druk is. Er staat altijd één of twee strandtenten (Zuid, Kwartel) met heerlijke gerechten, een trampoline of een klein speeltuintje voor de kids.

De outfits van Belle en Lotus zijn van Bampidano
Fiets van Belle is van woom bike
Schoenen van Lotus zijn van Red-rag

Credits: fotografie ©minibelle.nl

Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2019 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply