Little Chef ontbijtje: klaar voor de Pasen!

De leeftijd van 6 en bijna 4 roept op om vaker iets met hun samen te doen. En wat is er leuker dan samen kokkerellen? We zijn deze keer aan de slag gegaan met het nieuwe kookboek van Lilliputiens.

Het ‘Mijn eerste ontbijtje’ kookboek voor kinderen zit boordevol heerlijke, lekkere en gezonde ontbijtrecepten. Kinderen kunnen met behulp van hun ouders of zelfstandig aan de slag gaan. Het lezen van recepten hoeft nog niet want er staan veel illustraties en duidelijke icoontjes bij. Naast het kookboek heeft Lilliputiens ook de kookgerei-lijn aangevuld met nieuwe dingen als: maatbeker en een maatlepel, koekjesvorm, siliconen taartvorm, servetjes en natuurlijke de nieuwe collectie van de keukenschorts en de kookmutsen.

Met de drukte van de laatste weken ivm meivakantie hebben we gekozen voor wat makkelijks dit keer. We waren heel erg benieuwd naar de nieuwe ei-vorm van silicone: daarmee kan je dus een eitje maken zoals een grappig gezichtje van Cezar. Leuk, zeg! De meiden waren enthousiast en met een kleine uitleg gingen ze zelfstandig aan de slag.

Belle en Lotus waren zo enthousiast dat ze maar liefst 4 eitjes hebben gebakken! Het is heerlijk geworden, een waar feest om zo’n mooi gebakken eitje te gaan eten.

www.lilliputiens.beLittle Chef ontbijtje: klaar voor de Pasen!

Credits: fotografie ©minibelle.nl

Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2019 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply