DIY project: kinderhoek in de woon- eetkamer

Met kinderen heb je vaak gebrek aan ruimte! Vooral in de woon- en eetkamer want daar gebeurt het toch allemaal: spelen, kleuren, knutselen..

We hebben zo’n prachtige ruimte waar we koken, eten, spelen en uitrusten. De ruimte is niet zo groot, maar wel heel gezellig met een kinderbureautje. Er liggen altijd van die stapels kleurplaten en boeken op en de stiften in grote berg. Een leuke oplossing leek mij om de SKÅDIS ophangbord van Ikea te kopen en die een klein beetje op te pimpen. We hebben gelijk ook de hele muur tussen het woon- en keukengedeelte geverfd met grijze verf. Is echt super tof geworden!

Ik ben dan echt een persoon die geen geduld heeft voor het schuren, voorbehandelen, 2 lagen aan ondergrond geven. Het liefst pak ik de verf, verf ik het in een keer goed en klaar is kees! Lekker snel en simpel en dan heb je ook gewoon tijd over voor leuke dingen in het leven dan klussen. Helaas is dit verre weg niet met elk verf mogelijk. Ik ging daarom opzoek naar een oplossing en daar is die: Rust-Oleum chalky finish meubel- en muurverf.

De opbergbord van Ikea heb ik in twee kleuren geverfd: heel handig met de kleine potjes van Rust-Oleum kalk finish meubelverf. De hardboard ondergrond was niet voorbehandeld, maar het ging prima met 1 dikke laag. Het droogt ook heel snel en het matte effect is ideaal voor op de muur.

Voor op de muur hebben we gekozen voor een ‘muis grijs’ kalk-muurverf van Rust-Oleum. Ook in een laag dekkend en geeft warm gevoel dankzij het mat-effect.

Rust-Oleum kalk finish meubel- en muurverf is bij de bouwwinkels verkrijgbaar.DIY project: kinderhoek in de woon- eetkamer

Credits: fotografie ©minibelle.nl

Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2019 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply