Kies je eigen bestemming met de Thule reistassen

Waar we ook gaan, met drie kids heb je nooit genoeg aan een tas. De helft van het huis gaat altijd mee…

Als ondernemend gezin met drie kinderen gaan we vaak op pad. Of het een dagje uit is, wandelend door het bos, een lange verre vakantie of een weekendje weg in eigen land, je sleept altijd net zoveel spullen mee. Waar we ook heen gaan, we nemen altijd onze stevige veelzijdige Thule tassen en rugzakken mee.

We hebben de prachtige multifunctionele duffelbag voor een dagje uit of weekendje weg. Het is de Thule Aion van 35L, die we vaak genoeg gebruiken gemaakt van 100% gerecyclede gewaxte canvasstof.

Je kan deze tas dankzij diverse handige oppervakjes naast je dure laptop ook gebruikmaken van een waterdicht vakje voor bijvoorbeeld natte zwemkleding: het vak heeft een speciale TPU-voering en sluit alle geurtjes, vuil en vocht binnen, ook handig voor vuile was. Het heeft afneembare, gevoerde schouderbanden en veranderen de tas van een standaard duffel in een crossbodytas. De gewaxte buitenkant van de tas is gemakkelijk schoon te houden en heeft een waterbestendige coating zonder giftige PFC’s die vocht, vuil en vlekken afstoot.

Voor Laurens’ werk heeft hij ook een nieuwe rugzak van Thule, de serie Aion. Ook wordt de rugzak vaak gebruikt voor dagjes uit. Hij is uitgevoerd in een prachtige antraciet kleur met 600D gewaxte canvas aan de buitenkant, een zeer duurzame en waterbestendige coating. Met een bevestigingsband kan de rugzak vastgemaakt worden aan de reiskoffer. Deze zeer multifunctionele tas heeft diverse vakjes voor kleine en grote spullen zoals een laptop en een drinkfles. Het rugpaneel van de tas ritst volledig open en opent als een koffer om het inpakken te vergemakkelijken. Het tussenschot heeft een TPI-voering voor spullen en voorkomt dat vocht, geurtjes en vuil zich verspreiden naar de inhoud van de rest van de tas. Zo handig met kleine kinderen! De rugzak is geschikt voor de Thule Aion Sling Bag, die ook te gebruiken is als ondersteunende heupriem (los verkrijgbaar)

Bekijk hier de nieuwe Thule Aion collectie voor je (verre)reis of actieve dagen.

Leave a Reply