De leukste kids cadeautjes onder het kerstboom!

Het Sinterklaas en Kerst zijn voorbij en we kijken terug naar een leuke tijd. Extra lange vakantie komt als geroepen want met al die leuke moet nog wel eens gespeeld worden!

Belle en Lotus hebben veel puzzels, boeken, knuffels en allerlei kleine cadeautjes gekregen afgelopen maanden. Maar de leukste bracht toch de Kerstman: een super mooie glitter kinderhorloges van Flik Flak. Eenetje zelfs gepersonaliseerd met de naam!

Flik Flak is een wereldbekende Zwitserse horlogemerk. Al 30 jaar maken ze prachtige collecties voor de kinderen op een leuke en efficiënte manier klokkijken leren. Speciaal ontworpen voor kleine kinderen (3+), comfortabele, veilig en het bandje is gemaakt van een zachte flexibele stof. In elk verpakking zit een kaartje om klokkijken leren dat kan ook met behulp van de Flik Flak app. Leuker klokkijken wordt hem niet!

Belle is al 8 jaar en wilde een stijlvolle horloge met glitter. De Flik Flak Your Courisino prachtig chique horloge die je kan ook personaliseren. Lotus leert pas net klokkijken en is helemaal gek op kleur blauw en glitters. Voor haar heb ik gekozen voor deze Flik Flak Shine in Blue met kristallen op het wijzerplaat uitgekozen en wat was ze er blij mee!

Voor elk wat wils Flik Flak horloges zijn  een kleine sentiment voor ouders en een prachtige cadeau voor elk gelegenheid.

// Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Flik Flak //

 

Leave a Reply