Market by Kleine Fabriek: De zomereditie 9 en 10 juli 2017

Market Kleine Fabriek: De zomereditie 2017

De zomereditie van Market by Kleine Fabriek zit er alweer op! Wat was het toch weer gezellig om met iedereen te kletsen en al die mooie collecties te mogen zien! Jullie zijn vast wel benieuwd naar de trends en sneakpreviews van de zomer 2018? Lees er hier meer over…

De zomereditie van de Market by Kleine Fabriek was deze keer opmerkelijk rustiger omdat een aantal grote mainstream-merken het aflieten weten, maar daardoor was het overzichtelijker en kon ik op mijn gemak de meeste merken en brands langsgaan. Wat opviel was dat een aantal kleine en grote accessoires brands aanwezig waren, o.a. de nieuwe hippe trendy Pop Cutie, Mana’o Nami, en Baby Bite’s (FG Modeagenturen).

De kleuren en prints zullen de volgende zomer uitgesproken en opvallend zijn. Ook was het mooi om te zien dat steeds meer gekozen wordt voor de organic stoffen, een productie binnen Europa en slowfashion. Bij Naturino gaan ze met de trend mee en breiden hun schoencollectie uit met bijzondere trendy kleuren. Iglo+Ingi, een te gek merk uit Ijsland, blijft ook in SS18 trouw aan hun illustraties, fijne stofjes en levendige kleurtjes. De grootste trend van het komende seizoen zijn de twinning collecties voor mama’s en dochters: Miss Guilty, Barbara Choice, Tough Cookie, Studio Maison Shoes en zelfs Iglo+Ingi doen mee.

Naast de zomerse collectie heb ik ook een aantal van de komende winter collecties mogen zien. Het nieuwe vrolijke opkomende merk Ammehoela Kids heeft hele gave zachte winterjassen, warme jackets en ook ontbreekt hier de ‘twinning’-trend er niet aan.

De grote ontdekking op de SS18 is voor mij het nieuwe merk uit Portugal, Barn of Monkeys. Deze heeft een brede collectie (2-12 jaar) met een conceptuele basis. De diversiteit aan modellen, stoffen en prints zal veel mensen aanspreken en ik weet zeker dat we van dit merk meer gaan horen!


Credits: fotografie ©minibelle.nl

@minibelle.nl-2190Iglo+Ingi SS18


@minibelle.nl-2493

Knast and Krutter SS18


@minibelle.nl-2486

Barn of Monkeys SS18


@minibelle.nl-2491

Miss Guilty SS18


@minibelle.nl-2184

Pop Cutie


@minibelle.nl-2185

Ammehoela Kids AW17


@minibelle.nl-2157a

@minibelle.nl-2157Naturino Falcotto SS18


@minibelle.nl-2496

Six Hugs & Rock’n roll SS18


@minibelle.nl-2165

Looxs Revolution SS18


@minibelle.nl-2167

Zebra Trends


@minibelle.nl-2192

Creative Commons-Licentie
copyright ©minibelle.nl do not copy without my permission

Leave a Reply