About last weekend: Beach life

Wat is het toch heerlijk om dicht bij het strand te wonen, te genieten van de fietsroutes door de duinen om vervolgens lekker aan het strand te liggen of een drankje te doen bij een van de strandtenten. Het is bijna altijd mooi weer aan zee, soms wat winderig maar meestal warmer en zeker droger dan elders in het land.

Meestal vermijden we het drukkere Scheveningen of Kijkduin en nemen een van de vele groene fietsroutes door de duinen richting de vele strandopgangen waar bij elke strandslag minimaal twee strandtenten te vinden zijn. Onderweg komen we dikwijls de familie buffel tegen liggend onder de bomen op zoek naar schaduw, we stoppen altijd even om de brede horens te bewonderen. Terwijl de kindjes op het strand met zandkastelen spelen of op de trampoline springen, genieten we van het lekkere weer. Honden zijn op strandslag 9 altijd welkom, het hele seizoen door; Het is een fijne plek voor ons allemaal!

De meisjes hebben zich de laatste keer weer geen minuut verveeld. Het fluffy beer-handtasje van Lilliputiens ging natuurlijk ook mee. Het is een echt hebbedingetje voor Belle. Ze sleept het overal mee naartoe waarin al haar favoriete kleine frutseltjes zitten en het portemonneetje ontbreekt er niet aan. Ze wil ons altijd het liefst de hele dag trakteren!


Zuiderstrand strandslag 9 is op ca. 5-10 minuten lopen door de duinen vanaf de Fuutlaan-Laan van Poot, Den Haag
Lotus: jurkje Small Rags | BoxBo regenlaarzen
Belle: jurkje Mini Rodini | Bergstein regenlaarzen | Handtasje Lilliputiens

Credits: fotografie ©minibelle.nl

Atribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 international
Atribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 international

Creative Commons-Licentie
copyright ©minibelle.nl do not copy without my permission

 

 

 

 

Leave a Reply