MAED FOR MINI

Ik ben ervan overtuigt dat rompertjes leuk moeten zijn! Met gekke printjes, vrolijke kleurtjes en bijzondere details.

Een rompertje op zich is al een heel mooi kledingstuk vind ik, gewoon lekker op het strand of thuis of in de slaapzak. In de zomer is het ideaal en rompers met lange mouw vind ik heel praktisch wanneer je verder geen andere kleding er overheen aandoet. Laatst heb ik deze te gekke rompers van Maed for Mini ontdekt: Nederlandse kinderkleding van 0 tot 2 jaar met geweldige grafische prints en opvallende bedrukking. Rompers vallen mooi smal en komen bijzonder goed uit de was. De (GOTS) rompers worden geproduceerd in Turkije en zijn in Amsterdam met de hand bedrukt. Naast rompers heeft Maedformini ook sokjes, kniekousen, bloomers, leggings en mutsjes. Een simpel design met een goede pasvorm en eengeweldige stofkeuze. Rompers zijn te koop via de webshop van Maed for Mini: www.maedformini.com
Monochrome speelblokken van Dutchlifestyle | Paperbag van Tellkiddo | Haarband van Toughcookiestore


IMG_5350IMG_4985IMG_5029IMG_4927IMG_5355IMG_4917IMG_4923

1 Comment

  1. 100% mama event in Rotterdam November 9, 2016

    […] blog zijn geweest!, namelijk: Tough Cookie, Swearhouse, nOeser, CarlijnQ, Frankey’s Playground, Maed for Mini en So […]


Leave a Reply