SHOP TILL YOU DROP SS16

mini rodini rompertje sale ss16

Ik shop veel in sales en hoe zit dat met jullie? Als een collectie net uitkomt dan heb meestal gelijk mijn favorieten. De meeste gewilde en te gekke items en setjes koop ik gewoon gelijk, maar het komt ook voor dat ik twijfel om iets aan te schaffen en wacht dan in de hoop dit met korting te krijgen. De sales zijn nu al gestart met 30% en met goed zoeken kom je zelfs tot 40% of 50% tegen. Ik heb voor jullie mijn favoriete merken en shops verzamelt. Wees niet bang om ook vaker over de grens te gaan shoppen. Betalen kan vaak met PayPal zonder saldo (net als met creditcard) en de verzendkosten vallen reuze mee.

Een van mijn persoonlijke favoriete is de nieuwe conceptstore Frankey Sue in Den Haag. Hier kun je ook online shoppen. Kortingen van 40% op o.a. OEUF nyc, FRNKY’s, Noe and Zoe Berlin en Tiny Cottons. En met de kortingscode ‘fffinalsale’ krijg nog eens 20% extra.

Adorable Kiddz is een inspirerende online shop met leuke merken zoals NUNUNU, CarlijnQ, Soft Gallery, Picnik Barcelona, Moi Kidz, Small Rags en heeft 40% korting op de gehele zomer collectie. Bij CarlijnQ shop je ook sale restanten op hun officieel site.

Archie’s Boutique is een engelse webshop met een mooie verzameling van de kindermerken en lifestyle producten zoals Beau Loves, Bobo Choses, FRNKY’s en Tiny Cottons en ze geven 50% korting maar veel is wel al uitverkocht. Verzending kost maar 8 euro en binnen 4 werkdagen heb je het in huis.

SAMA-SAMA-Shop is een kleine online boutique in Nederland die zich gespecialiseerd heeft in duurzame kinderkleding, speelgoed en accessoires voor kinderen van 0-11 jaar. Ze geven 40% korting o.a. Mini Rodini.

Kids Department is een online en offline concept store in Wateringen. Ze geven tot 40% korting op veel merken zoals Bobo Choses, Mini Rodini en Scotch R’Belle. Ze hebben een super toffe handige app voor je smartphone. Online shoppen is nog nooit zo gemakkelijk en snel geweest!

Wendy&Kids is een leuke winkel in Raalte. Helaas hebben ze geen website maar via Instagram kan je altijd gemakkelijk jouw gewilde items bestellen. Ze geven nu maar liefst 50% korting. En ooooh zo leuk: Donsje Amsterdam schoentjes, Bobo Choses, Mingo Kids en Tiny Cottons zijn ook met korting verkrijgbaar!

Deze winkels geven ook op dit moment kortingen tot 50%: Little DifferentPure Starters, Small HeroesStore of dreamsGoodmorning SunshinePomme de JusPetozziIMG_9794IMG_9786Kindermode kinderkleding fashion bloggerFollow my blog with Bloglovin

Leave a Reply