NOESER WINTERCOLLECTIE 2016-2017

noeser fly away winter collectie 2017 2016

Vandaag lanceert nOeser zijn nieuwe winter collectie.
Het is echt de tofste collectie tot nu toe, vooral omdat nOeser nu ook uitgebreid is met de kinderkleding lijn, maat 110/116.

Het thema van deze nieuwe collectie in ‘Fly away’ en alles eromheen. We zien heel veel luchtballonnen, vliegende olifantjes, bijtjes en engelenvleugels. De basiskleuren zoals antraciet en lichtgrijs zijn aangevuld met okergeel, blauw en mooie framboos-kleuren. Zoals gewoonlijk kan je van nOeser een top kwaliteit en comfort verwachten, gemaakt van biologisch katoen. Ook zitten dikke wollen gebreide mutsen, shorts, infinitief sjaals en kniesokken, in de nieuwe collectie. De zo geliefde, steeds terugkomende, salopettes zijn deze keer in grijs en denim kleuren uitgevoerd. De collectie is deze keer zeer uitgebreid en de leggings zijn in diverse uni kleuren uitgevoerd om de mooiste combinaties te maken. De oniesies zijn gemaakt van doorgestikte stof in een prachtige framboos roze kleur en zullen vast veel moederharten laten smelten.

Bekijk de gehele nieuwe winter collectie van nOeser op hun website.noeser fly away winter collectie 2017 2016noeser fly away winter collectie 2017 2016noeser fly away winter collectie 2017 2016noeser fly away winter collectie 2017 2016

Leave a Reply