BOXBO RAINBOOTS

BOXBO rainboots regenlaarzen kinderen kindermode

Ik weet het…. jullie zitten er niet op te wachten: midden in een hittegolf! Juist nu over regenlaarzen en wintercollecties te moeten lezen (misschien ook wel, even aan iets koels denken)… maar ik heb supergoed nieuws! Vandaag is regen voorspelt 🙂 en hier ben ik dan met een tof nieuw merk rainboots voor peuters en kleuters, afkomstig uit het zonnige Frankrijk!

BOXBO is een nieuw merk dat vanaf september ook in Nederland verkrijgbaar is. Toen ik eenmaal het lookbook zag sprong ik een gat in de lucht, want naast dat het super trendy, stylish en funky is, is BOXBO helemaal walk-proof. …en jullie weten waarschijnlijk wel dat er een groot gebrek is aan goede merken regenlaarsjes in de huidige markt voor kinderen die naast leuke prints ook voldoet aan de goede loopontwikkeling van kinderen. Een belangrijk extra is dat de laarsjes van dit nieuwe merk BOXBO ook nog eens milieuvriendelijk zijn m.b.t. de gebruikte materialen.
BOXBO zijn de laarsjes bij uitstek waarbij niet alleen de kinderen maar waar ook ouders blij van worden: Kijk eens naar die grappige uitgesneden details, te grappige gestreepte voering en vrolijke kleurtjes met gezichtjes erop! Ook de stoere uitvoeringen voor jongens en meisjes zijn om te smullen, in spreekwoordelijke zin dan.

BOXBO heeft 3 lijnen in hun collectie: ‘Kawai’ is voor de allerkleinste van 18 maanden tot 4 jaar: Een lichtgewicht en laag model met een extra steun in de zool uitgevoerd in zes vrolijke kleurtjes. Daarnaast is ook gedacht aan het aan-en-uitdoen waarbij de hoge wreef en de extra brede opening dit heel makkelijk maakt. ‘Wistiti’ is een model voor kinderen tussen de 3 en 6 jaar oud uitgevoerd in twee basic kleuren: zwart en wit. Natuurlijk ik ben als een blok gevallen voor de funky zwarte boots met rode zool, een ‘Mini Louboutins’ modelletje 🙂 In deze ‘Wistiti’ is een uitsnede aan de zijkant in de vorm van een smiley gemaakt zodat het kindje zonder enige hulp van de ouder dit laarsje kan aantrekken. ‘Boxnonaute’ is een grote serie met maar liefst 8 diverse kleuren voor kinderen tussen de 2 en 8 jaar. Het model is hetzelfde als die van ‘Wistiti’ alleen zonder uitsnede aan de zijkant.

De komende tijd zal ik een aantal van deze toffe laarsjes gaan reviewen voor jullie. Gekeken gaat worden hoe ze lopen en een water en modder testje zal uitwijzen of ze door test komen voor dat waarvoor ze bedoeld zijn.
Heb jij jouw favoriete al gespot? De prijzen variëren tussen 32 en 39 euro en diverse modellen van BOXBO rainboots kun je al online vinden in de volgende winkels:
Little Legends, Kinder StappersLancelot for kids, Krijtwit

BOXBO rainboots regenlaarzen kinderen kindermodeBOXBO rainboots regenlaarzen kinderen kindermodeBOXBO rainboots regenlaarzen kinderen kindermodeBOXBO rainboots regenlaarzen kinderen kindermodeBOXBO rainboots regenlaarzen kinderen kindermodeBOXBO rainboots regenlaarzen kinderen kindermodeBOXBO rainboots regenlaarzen kinderen kindermodeBOXBO rainboots regenlaarzen kinderen kindermode

Leave a Reply