the Animals Observatory playsuit

 

Gisteren lag er nog sneeuw in het land en de zomer is nog lang niet in zicht, maar de nieuwe zomercollecties worden uitgeleverd en vliegen al de deur uit! Daarom moet je zeker op tijd zijn met je favoriete items, want voor je het weet is het uitverkocht en het enige wat je dan overhoudt is spijt!

The Animals Observatory heeft alwéér de wereld op zijn kop gezet door voor de derde keer op een rij te komen met hun speelse en eigenwijze ontworpen kinderkleding. In 2015 is dit merk opgezet door de voormalige directeur van Bobo Choses, Laia Aguilar, en de invloeden van conceptueel ontwerp en speelsheid heeft hier zijn oorsprong. De ontwerpen van The Animals Observatory stralen comfort en plezier uit. De zomer collectie 2017 draait om vakantie en alles eromheen: Een bezoek aan een markt in Japan, de Niagara Falls of een dagje musea in Baltimore. Diverse gedurfde materiaalkeuzes en patronen kenmerkt dit unieke merk.

Voor mij is de playsuit van The Animals Observatory hét musthave item van dit seizoen. Hier zijn diverse uitvoeringen en kleuren van, maar deze toffeekleurige met vlindermouwtjes viel mij gelijk op. De onesie is gemaakt van badstof en heeft een all-over beeldmerk-tekst erop. Badstof is ideaal voor de zomer, maar ook om mee te knutselen en te verven, want je krijgt hier gewoon echt alles uit! Er bestaan diverse mogelijkheden om dit te dragen: Als playsuit, maar ook met maxi of midi rok zal dit prachtig staan!

Credits: fotografie: @minibelle.nl
De playsuit: te koop o.a. bij Kids Department, SpringStof Shop, Orange Mayonneise en Bling Sunday’s Best
De haarband: Meas Babygoodies

Atribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 international Atribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 international

Creative Commons-Licentie
Fotos van @minibelle.nl is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.

 

Leave a Reply