Stoere upf50+ zwemkleding van Beach & Bandits SS17

Vandaag lanceert Beach & Bandits de nieuwe trendy zomer collectie 2017 zwemkleding met UPF50+ berschermfactor. Dit merk van Nederlandse bodem heeft al veel harten gestolen met moderne en stoere zwemsuites voor kids.

Met de collectie, genaamd “Island Days, Island Ways” neemt Beach & Bandits je mee op een tropisch en cool avontuur. De collectie bestaat uit diverse modellen met de voor Beach & Bandits herkenbare handgetekende prints, zomerse kleuren en stoere quotes zoals: ‘Born on the Beach’ & ‘Salty Vibes’. Speciaal item in deze collectie is het “Save the ocean” UPF50+ t-shirt, waarmee ze een samenwerking zijn aangegaan met de Plastic Soup Foundation.

“Als grote liefhebbers van het strand & de zee maken ook wij ons zorgen over de toenemende plasticvervuiling van de oceanen, de zogenaamde Plastic Soup. Het probleem van de plastic soup is zo groot dat veel mensen niet weten hoe ze hier zelf verantwoording in kunnen nemen. Met het UPF50+ t-shirt “Save the ocean” willen we het plastic afval probleem onder de aandacht brengen van kinderen en hun ouders en 5 simpele manieren aanreiken om de oceanen schoner te maken.  Van elk verkocht “Save the ocean” t-shirt doneren we 20% aan de Plastic Soup Foundation.”

De collectie gaat vanaf maat 68 t/m 134 en bestaat uit shirtjes, suits, shorts, leggings en backpacks. De prijzen variëren van €19,95 – €39,95.
De nieuwe collectie “Island Days, Island Ways” is vanaf nu verkrijgbaar via de website Beach & Bandits en o.a.s bij Adorable Kidzz.

Credits: fotografie Beach & Bandits lookbook

beach-and-bandits-vitaminseabeach-and-bandits-save-the-ocean-02beach-and-bandits-flamingo-featherbeach-and-bandits-beachboy-beachgirlbeach-and-bandits-bandit-tee

Leave a Reply