BOBO CHOSES & BR@ND FOR GIRLS SS16

Zachter kan niet; dit leuke jurkje met asymmetrische strik koord uit de nieuwe zomer collectie van Br@nd for girls. Kenmerken van de kleurrijke collecties van Br@nd for girls is het nostalgische én eigenwijze tintje, de bijzonder goede kwaliteit en de zachte stof.

Dit gestreepte jurkje is gewoon echt een toppertje uit deze collectie. Met een perfecte pasvorm en optimaal draagcomfort. Hij is tikkeltje te lang maar dat vind ik persoonlijk niet erg. Met een half verborgen koordje is het mogelijk hem iets strakker te maken zodat het rokje iets omhoog kan komen. Br@nd for girls maakt elk seizoen een top collectie, deze is dan ook erg gewild en snel uitverkocht. Met of zonder opdruk, dat is vaak zelf te kiezen. Op dit jurkje zit een leuke Amerikaanse vintage print. Shop dit jurkje snel via de website van Br@nd for girls.
En dan deze prachtige Bobo Choses Veja canvas sneakers met unieke print van de beroemde kunstenaar Matisse vielen mij gelijk op in de winkel. Goed te combineren met de meeste items uit onze kledingkast. Het leer van de schoen is ecologisch gelooid, de binnenzool is van stof en de schoen heeft een rubberen zool. Ze lopen erg comfortabel, Belle wil ze altijd aan. Onlangs heb ik het Bobo Choses kledingmerk ontdekt en werd gelijk ‘totally in love’. Het merk werd in 2008 opgericht door twee art directors. Het idee was een kleding merk voor kinderen neer te zetten waarin in de taal van de kinderen gecommuniceerd wordt. Als grafisch ontwerper wordt ik daar helemaal blij van! Comfortabele kleding en zorgvuldig gekozen kleuren gaan hand in hand met speelse, poëtische en denkbeeldige prints. Simpele illustraties en karakters vormen elke keer de basis van de collectie. Een beetje nonchalant gekozen knalgele Bengh sokken passen hier ook goed bij.
Jurkje Br@nd for girls shop je hier | Sneakers Bobo Choses shop je hier 



IMG_1443
IMG_1451 IMG_1452 IMG_1468 IMG_1485 IMG_1500 IMG_1513IMG_1436

 

 

Leave a Reply