Zomer trend: knalgele hippe waterschoen van Igor en iglo+indi tuniek

Zomer trend knalgele hippe waterschoen Igor iglo+indi tuniek

Are you ready for summer? Naast de zomeroutfit heb je natuurlijk te gekke zomersandalen nodig en hier heb ik er dan eentje van Igor, ideaal voor op het strand, speeltuin, vakantie of in het zwembad. Met deze knalgele trendkleur van de zomer 2017 val je lekker op!

Igor is een Spaans merk en wat ik zo leuk vind is dat alle modellen die ze maken een breed scala aan kleuren en prints hebben. Eindeloze styling mogelijkheden en het liefst heb ik die dan ook gewoon in elke mogelijke kleur in huis. Ik kan echt niet kiezen!

De waterschoen Shoe Tenis van Igor is gemaakt van 100% kunststof en hebben een soepele zool met een dichte hak en neus. Je zou het niet zeggen dat dit kunststof is, maar ze zitten lekker comfortabel en Belle loopt hier het liefst de hele dag op. Dit model valt net iets groter en breder vind ik zelf dan haar normale maat, dus bij twijfel: neem een maatje kleiner. Het zijn waterschoentjes maar we vinden het ook leuk om ze als sandalen te dragen met kniekousen van iglo+indi bijvoorbeeld.


De waterschoenen van Igor zijn écht de musthave voor deze zomer. Wees daarom snel om jouw maat en kleur te bemachtigen!
Je shopt Igor in Nederland hier en hier zelfs met 20% korting met de code ‘vakantie’
Shop de kniesokken van iglo+indi hier en de gele tuniek hier

Credits: fotografie ©minibelle.nlZomer trend: knalgele hippe waterschoen van Igor en iglo+indi tuniekAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 international

Creative Commons-Licentie

Leave a Reply