Gespot: Het nieuwe kinderkleding merk ADAM + DE KLEINE WOLF

Gespot nieuwe kinderkleding merk ADAM + DE KLEINE WOLF

Handgemaakt, uniek en in eigen land ontworpen en geproduceerd; Dit alles maakt mij gelijk de grootste fan!

Gespot: Een paar maanden geleden op Instagram adam + de kleine wolf, hét nieuwe kleinschalige kinderkledinglabel uit Nederland. Organic kleertjes voor kindjes van 0 tot 4 jaar gemaakt en geproduceerd in eigen land. De nieuwe zomercollectie 2017 is sinds vorige week online en hierbij wordt ik superblij om te zien dat het niet om de hoeveelheid van productie gaat, maar juist om de kwaliteit. In de collectie vind je enkel drie kleuren en drie stijlen met een aantal printjes die unisex zijn waarvan onderling makkelijk te combineren. Ze hebben rustige kleuren, schattige duidelijke tekening en een perfecte pasvorm voor kleine kindjes die veel bewegen.

Lotus heeft een setje aan van een zwarte bloomer en een groen shirtje. Het is een ideale combinatie voor de zomer want de bloomers zijn gemaakt van french terry: een heel zacht en rekbaar materiaal. En ja, bloomers zijn niet enkel voor meisjes maar is ook voor de jongens een musthave van deze zomer! Het groene shirtje is zeer comfortabel en heeft een schattige bijentekening. Alle prints van adam + de kleine wolf zijn handgeprint met onschadelijke verf opwaterbasis en blijven mooi na het wassen.


De hele collectie is te koop via de website van adam + de kleine wolf

Credits: fotografie ©minibelle.nlAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalCreative Commons-Licentie

Leave a Reply