EBZO: Review jurkje Klessebes

EBZO: Review jurkje Klessebes

Wat leuk dat ik een review mag schrijven voor een te gek merk uit Nederland dat zich kenmerkt door zijn grappige prints en statements! Deze keer mocht Belle van mij zelf haar favoriete stijl, kleur en tekst uitkiezen. 

Dat was nog niet eens zo makkelijk want Ebzo heeft een waanzinnig mooie collectie van kleertjes met een sporty-look: De shirtjes, truitjes, rokjes, broekjes en jurkjes hebben een eenvoudige en zeer comfortabele pasvorm met tijdloze kleuren. De ontwerpen zijn echt alles behalve saai want je kan uit diverse statement-teksten kiezen die bij jouw kindje passen.

Belle heeft gekozen voor de navy dress met de tekst ‘Klessebes’ op. Dat past bij haar als geen ander! Het jurkje is gemaakt van donker blauwe sweatstof en draagt heel comfortabel. Sinds Belle naar school gaat vind ik het belangrijk dat kleertjes een kleine bijzondere details en een mooie pasvorm hebben. En natuurlijk van goede kwaliteit zijn zodat ik geen zorgen hoef te hebben over gaten en loszittende stiksels. Nog belangrijker vind ik dat ik de kleertjes die ze dagelijks draagt vaker in de normale 30 graden kan wassen en dat ze daarna steeds als nieuw eruit blijven zien. Inmiddels hebben we het jurkje al meerdere keren gedragen en gewassen en blijft het er als nieuw uitzien, inclusief de print.

Praktische informatie: 
Shop: Ebzo webshop
Prijs: Het sweatjurkje ‘Klessebes’ kost 39 euro
Pasvorm: Belle is 4 jaar, 103 cm groot en heeft maat 98/104 aan,
Kwaliteit: Een hele mooie degelijke stof met perfecte afwerking,
Opties: In andere kleur of andere opdruk? Geen probleem!,
Levertijd: De kleertjes worden speciaal voor jou gemaakt, dus houdt rekening met 5 à 7 dagen tot je het in huis hebt.
*Schoentjes shop je hier en kniekousen hier


Credits: fotografie ©minibelle.nl
Atribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 international
Creative Commons-Licentie

Leave a Reply