GESPOT: nieuwe frisse kinderkleding uit Barcelona

GESPOT: nieuwe frisse kinderkleding uit Barcelona

Yay, we hebben alweer een paar dagen veel zon en warmte dus mogen alle zomerse jurkjes uit de kast halen waaronder ook het gestreepte jurkje van Piñata PUM, een nieuw vrolijk kinderkleding merk uit Spanje.

Maak kennis met Piñata PUM een nieuw label op Nederlandse markt. Piñata PUM is opgericht in 2013 in Barcelona en heeft het doel casual en comfortabele kinderkleding te ontwerpen. Deze zomer brengen ze vrolijke kleurtjes en speelse prints. De gehele collectie is voor kinderen van 0 tot 9 jaar en best veel items zijn dan ook nog eens unisex. Het merk is uniek want Piñata PUM kiest Barcelona en omstreken voor zijn productie en dat betekent dat alle stoffen en prints lokaal worden bedacht, uitgewerkt, geprint en geproduceerd.

Met de zomercollectie 2017 van Piñata PUM ‘Life Aquatic’ duiken we in de waterwereld, zoeken we schelpjes en bouwen we zandkastelen. Alles mag en alles kan in de fantasierijke wereld van kinderen. De items uit deze collectie hebben een basic, loose-fit pasvorm en zijn gemaakt van 100% katoen. Het gestreepte jurkje viel mij gelijk op en wat staat het toch mooi: Doet mij gelijk denken aan zeeschepen, stranden en oceanen. Het jurkje van erg mooie kwaliteit en van dun katoen is zeer geschikt voor de zomer en voor tijdens de vakantie. Makkelijke pasvorm en draagt erg comfortabel.


Piñata PUM is vanaf aankomende winter te koop in Nederland.
www.pinatapum.com

Credits: fotografie ©minibelle.nlAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalCreative Commons-Licentie

1 Comment

  1. […] heb ik de outfit van Belle in de Spaanse kinderkleding Piñata PUM gedeeld en omdat ik zo enthousiast werd van al die […]


Leave a Reply