De outfit van Lotus: Spaanse mix & match AW17

De outfit van Lotus: Spaanse mix & match AW17

Het eerste wintersetje voor Lotus is een feit en deze keer heb ik gewoon (lekker eigenwijs) een mix & match gemaakt van twee grote Spaanse merken: The Animals Observatory en Bobo Choses.

Bobo Choses heeft vorige week hun nieuwe winter collectie ‘Dear World’ gelanceerd, geïnspireerd op de zee en alle mooie dingen die de zee meebrengt. Net zoals altijd vrolijk en trendy, vol van unieke handgemaakte, herkenbare (kinder)prints en verrassende kleurencombinaties.

The Animals Observatory (TAO) wintercollectie hangt al vanaf vandaag in de winkels. Het is geen wonder dat deze twee merken zo gemakkelijk te combineren zijn want ze hebben een geschiedenis samen. The Animals Observatory is in 2015 opgezet door de voormalige directeur van Bobo Choses, Laia Aguilar, en de invloeden van conceptueel ontwerp en speelsheid kent hier zijn oorsprong. De ontwerpen van The Animals Observatory stralen comfort en plezier uit.


Lotus draagt een zacht gestreept broekje van wol met kasjmier in de maat 12-18 maanden van Bobo Choses en een luchtige crèmekleurige longsleeve met subtiele prints van The Animals Observatory in de maat 2y.

Deze merken zijn verkrijgbaar in de volgende online en stenen winkels:  Kids Department, SpringStof Shop, Orange MayonneiseBling Sunday’s Best en Petozzi.


Credits: fotografie ©minibelle.nlAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 international

Creative Commons-Licentie
copyright ©minibelle.nl do not copy without my permission

Leave a Reply