Ons favoriet: trendy kinderschoenen van Naturino

trendy sandalen kinderschoenen naturino falcotto

Met twee meiden in huis heb je nu eenmaal een uitgebreid aanbod aan schoenen nodig: Laarsjes, sandaaltjes, sneakers, hoog, laag, met klittenband, met en zonder veters… ben ik nog iets vergeten? Kortom, bij elke outfit hoort een bijpassende schoen…

Schoenen mogen bij ons best wat kosten (meestal is ons budget ongeveer 60 euro per paar) omdat ik van mening ben dat kinderen (en volwassene trouwens ook) in een paar goede leren schoenen moeten lopen met uitstekende kwaliteit, materialen, pasvorm waarbij ze natuurlijk ook aan een bepaalde fashion gehalte moeten voldoen.
Al een aantal jaren heb ik een bepaalde voorliefde voor de Naturino collectie. Dit omdat ze naast een zeer groot aanbod van diverse kleuren en stijlen ook altijd aan de ontwikkeling van de kindervoetjes denken.

Voor peuters er is Falcotto. De kleuren en afwerking daarvan is helemaal afgestemd op de eerste stapjes inclusief het vallen en stoten. Voor Lotus heb ik een klassiek roze ‘special edition’ uitvoering gekozen met zwarte print. Ze zijn handgemaakt en uitgevoerd in premium kwaliteit leer en andere materialen: De zool is van rubber en het materiaal aan de bovenkant is van suède. Ideaal als eerste all-season loopschoen met verstevigde hiel voor een extra ondersteuning en een brede opening voor het gemakkelijk aan en uitdoen. De extreem flexibele zool en antislip stimuleren de beweging en ontwikkeling van het voetje.

Vanaf maat 26 worden de Naturino collecties samengesteld voor grotere kinderen met ingetogen kleuren en afwerking: speels maar toch stijlvol. Voor Belle heb ik voor dit zomerseizoen nog snel zilverkleurige sandalen kunnen aanschaffen voordat ze compleet uitverkocht zouden zijn. Een zacht hielkussentje bij de enkel en een sterke maar toch buigzame zool zorgt voor een goede pasvorm en de sluiting met klittenband stelt de juf op school tevreden.


www.naturino.com
Falcotto roze babyshoentjes o.a. hier verkrijgbaar: Omoda en hier
Naturino sandalen in zilver in maat 26-32 shop je o.a. hier en hier

Credits: fotografie ©minibelle.nlAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 international@minibelle.nl-0955@minibelle.nl-0959@minibelle.nl-0635

 

Atribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 international

Creative Commons-Licentie
copyright ©minibelle.nl do not copy without my permission

Leave a Reply