Het nieuwe jurkje van Lotus: Classy met een urban twist

Het nieuwe jurkje van Lotus: Classy met een urban twist

La petite robe noire. Het jurkje dat Lotus draagt heeft prachtige details met een zwierende rok en komt in zwart.

Monochrome kinderkleding is een belangrijk onderdeel in de ontwikkeling van kindermode over de afgelopen jaren… Dit is tijdloos, past bij elke gelegenheid en kan unisex gedragen worden. Niet altijd ben ik dol op zwart, maar zo af en toe vind ik een item dat zeker in de kast van de meiden past. Zo ook dit zwarte jurkje uit de nieuwe collectie van Maufashion.

De collecties van MAUFashion zijn volgens de laatste trends minimalistisch, tijdloos en grotendeels unisex en monochroom. Deze kleding heeft een ruime en comfortabele pasvorm. Tijdloze combinatiemogelijkheden en herkenbare eigen details maakt de gehele collectie uniek en herkenbaar. MAUFashion wordt gemaakt en geproduceerd in Lithuania met de beste materialen. Wat dit merk ook heel bijzonder maakt is dat het zich volledig inzet voor het goede doel: Het tegengaan van pesten. Van elk verkocht item wordt 10% gedoneerd aan het Fighting Against Child Bullying fund.

Black long sleeve ruffle dress for minimalist girl 39.00 shop je hier
www.maufashion.eu


Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply