ICECREAM BANDITS COLLECTIE SS16

Ik heb een super tof nieuw nederlands merk ontdekt, Icecream Bandits! Alleen de naam al, die klinkt zo lekker in je oren dat je gelijk zin krijgt in de zomer en ijsjes!

Het merk bestaat niet zo lang, nog niet eens 1 jaar maar heeft al maar liefst 6 verkooppunten en dat is nogal wat voor merk die pas op de concurrerende markt komt. Icecream Bandits is kleinschalig, handgemaakt en voor stoere kids van 0 tot 6 jaar. Kenmerkend voor dit merk zijn de comfortabele simpele ontwerpen. Basic items uit de collectie vallen langer in de pasvorm en zo heb je meer waar voor je geld. Het is namelijk op verschillende manieren te dragen: het shirtje is lang genoeg om als jurkje te dragen en het rokje kan zowel op hoge taille als op de heupen gedragen worden. De stoffen worden met veel zorg uitgezocht door Ingeborg en gemaakt in Amsterdam. Ze zijn zacht, comfortabel en bijna alle items zijn unisex! Ingeborg geloofd dat alle kinderen kleding zouden moeten dragen van de meest comfortabele stoffen en mooie simpele designs. Hierdoor kun je het mixen en matchen met alles wat je al hebt, maar ook doorgeven aan broertjes, zusjes, neefjes en nichtjes als jouw bandiet eruit is gegroeid. Het dikke sweatstof rokje die Belle aanheeft is met kleine kleurspikkeltjes erin, stoer en eigenwijs, simpel en uniek! De nieuwe collectie bestaat uit shorts, harem pants, rokjes, shirtjes en te gekke jumpsuits. In de nieuwe zomer collectie zit er ook een zachte peach kleur bij! De schoentjes zijn van de nieuwe collectie van Develab kinderschoenen, het sjaaltje is van Vetvis en het haarbandje is van Toughcookiestore
Ben je net zo enthousiast geworden als ik van dit te gekke merk? Kijk dan snel op hun site voor de nieuwe collectie. Gebruik code SPRING15 voor  15% korting op de nieuwe collectie!

IMG_5536IMG_5668IMG_5540IMG_5580IMG_5579IMG_5674IMG_5847IMG_5786IMG_5771IMG_5781

*gesponsord door Develab en Icecream Bandits

Leave a Reply