GASTBLOG VOOR ‘SHOPAGOLIEK’

Mijn eerste blog over de kinderkleding voor Shopagoliek.

Bij deze warme off-white sweater moest ik gelijk denken aan de Oilily stoffen die zij in de huidige collectie hebben gebruikt. Het truitje viel mij gelijk op door zijn bijzonder doorgestikte structuur en rustige uitstraling. Een goudkleurig randje bij de hals en mouwtjes maakt het feestelijk en compleet. Wat een lekker zachte en warme trui is dat die echt geen printje nodig heeft.

De Pandalegging staat hier echt helemaal super bij! Ja, de ’Panda-print’ en de stof is helemaal hot deze winter 2015 en echte ‘must-have’ in de kast dit jaar! De legging is vrij dun en niet echt geschikt voor de winter maar zeker wel voor het voorjaar/zomer. Een grappig detail voor de peuters is dat wanneer je eenmaal benen bij elkaar doet, krijg je een leuke ‘panda-gezichtje’. Dit is een leuke spelletje voor de nieuwsgierige peuters zoals Belle. Ik moet bij die legging steeds aan de Popupshop printjes denken. Belle draagt er de gouden sneakers bij van Romagnoli en kerst haarbandje van Nosah.

Setje: C&A | Haarbandje: Nosah | Originele blog: Shopagoliek

IMG_4648IMG_4502 IMG_4550
IMG_4674 IMG_4700 IMG_4711

Leave a Reply