TOPITM AW15/16

Kort geleden heb ik TOPITM merk ontdekt.

De maten beginnen met 98/104 voor zowel meisjes als jongens. Het valt goed op maat en is aansluitend. Wat een mooie stoffen die gebruikt worden, mooie pasvorm, details en kleuren. De collecties zijn niet zo uitgebreid en dat vind ik fijn, want dan kan je alles makkelijker met elkaar combineren. Alles wat je nodig hebt zit wel in deze collectie, van beenwarmers en sjaaltje tot short en jasje. Het leukste is dat jij als consument ook mag meedenken aan de ontwikkeling van de collecties. Prachtige blauw-grijze tinten staan Belle het mooist vind ik zelf. Natuurlijk niet te vergeten de druk-on accessoires en mooie unieke riempjes die in elke collectie terugkomen. Belle kan dit eindeloos combineren in haar kleding. Ik kan bijna niet wachten totdat mijn tweede dochter Lotus wat groter wordt zodat zij ook deze leuke kleding aankan.

TOPITM houdt jaarlijks ook een leuke sample sale. Niet zo een waar honderden vrouwen binnenstormen strikt om 9 uur in ochtend, waarbij je daarvoor nog een paar uur in de rij hebt moeten staan. TOPITM heeft meestal een prachtige kleinschalige locatie, waarbij de ontwerperster dit zelf presenteert en hier graag meer over verteld. Ik ben echt verliefd geworden op dit merk. Deze week gaat de zomer collectie 2016 in de winkels hangen en op hun website staan. Ik zal deze zomer zeker meer gaan laten zien.

Jurkje: TOPITM

IMG_5936 IMG_5920 IMG_5939 IMG_5932 IMG_5938IMG_5946

Leave a Reply