TOUGH COOKIE BABYSHOES

tough cookie store babyshoentjes babyslofjes leren slofjes

Toen ik zwanger was dacht ik zoals de meeste dat babyschoentjes onzin is. Ik keek er niet eens na of hooguit een paar merkloze gekocht puur omdat ik het te schattig en te leuk vond. Natuurlijk bleven die schoentjes gewoon in de kast liggen want toen Lotus eenmaal paar maanden oud werd en ik met zweet en tranen kleine voetjes erin had gekregen, trapte ze die in een seconde af! Bekende verhaal, toch?

Ik ben van mening dat op de baby- en kinderschoen moet je niet besparen. Ze moeten van mij een uitzonderlijke kwaliteit en pasvorm bieden en voor 10 euro vind je dat gewoon niet. Punt. Ik speurde hele internet door naar een leuke babyschoentjes en al is er genoeg aanbod in moccacins en leren slofjes voldoen ze niet aan mijn strenge eisen van kwaliteit en kleine details. Toen via via hoorde ik van Tough Cookie en werd ik direct blij van wat ik in de online store zag: trendy design, prachtige eigentijdse kleuren en naast moccacins ook te gekke veterschoenen en sneakers! (al weten moeders dat ze nooit veterschoenen bij een baby moeten doen :).
Ik mocht een paar prachtige paar  ‘milk’ schoentjes uitkiezen voor Lotus. Ik moest wel er 6 werkdagen erop wachten want alle schoentjes worden met de hand gemaakt in Nederland zelf door de ontwerpster Yvonne. Bestelling werd super mooi ingepakt en toen Lotus die schoentjes om had wist ik direct dat het nou eenmaal echt de beste babyschoentjes zijn. Het is zelfs gewoon ideaal voor babys die pas beginnen te lopen of kruipen want zijn gemaakt van de zachtste leer en biden uitzonderlijke pasvorm en comfort. Lotus heeft die altijd op de blote voet minst is te koud voor, want het voelt voor haar als een tweede huid! Lotus is helemaal gek om op de schoentjes uit te trekken maar deze blijven heer erg goed zitten en glijden niet uit. Geen gedoe met te hoge wreef of te breed, te smaal voetje want je kan hun helemaal open maken zodat ze naar wens om de voetjes heen aansluiten. Schoentjes zijn verkrijgbaar in de maat 17-24 en hier vind je ook een handige size chart. Kleine super schattige detail is dat de merknaam Tough Cookie is op de schoentje zool gebrand. Bij je schoentjes kan je altijd een veters naar wens kiezen uit diverse kleuren maar ook bijpassende leren speenhouders, kroontjes of een haarbandjes. Tough Cookie gebruikt altijd veilige en kwalitatief beste materialen voor hun producten. Voor de babyschoentjes en andere accessoires wordt allen gebruik gemaakt van de ecologisch gelooid en 100% gifvrij leder.

Sinds juli is de assortiment van Tough Cookie ook aangevuld met toffe truitjes in twee designs voor baby en kinderen van 0 tot 4 jaar. Maar dat is nog niet alles want ik kan jullie alvast verklappen dat het collectie wordt eind september uitgebreid met te gekke nieuwe items.

Het hele collectie van Tough Cookie is te bekijken en te bestellen via hun online store

tough cookie store babyshoentjes babyslofjes leren slofjestough cookie store babyshoentjes babyslofjes leren slofjestough cookie store babyshoentjes babyslofjes leren slofjes
tough cookie store babyshoentjes babyslofjes leren slofjestough cookie store babyshoentjes babyslofjes leren slofjestough cookie store babyshoentjes babyslofjes leren slofjes

Deze blogpost bevat producten die ik van een merk/bedrijf heb gekregen.

1 Comment

  1. […] Tough Cookie die heerlijke babyschoentjes en accessoires maakt heb ik al eerder geschreven, maar nu kan je ook grappige unisex truitjes voor de kleintjes in de store […]


Leave a Reply