PHIL&PHAE AW16/17

Phil and Phae kindermode kinderkleding

Ik heb een nieuw nederlands kinderkleding merk voor jullie gespot: Phil&Phae.
Vandaag lanceren ze hun eerste collectie dat een heel groot succes beloofd te worden!

Phil&Phae staat voor comfy chic kleding voor baby’s en kinderen tot 4 jaar oud.
Een goed ontwerp moet bijzonder zijn, maar niet te ingewikkeld. Denk aan moderne maar tijdloze modellen met aandacht voor detail, uitgevoerd in de zachtste materialen. De kleurenpaletten bevatten natuurlijke kleuren en zachte tinten die een volwassene ook zou dragen.
Phil&Phae heeft een duurzame ontwerp-filosofie: naast de nieuwe kleuren en toevoegingen die elk seizoen geintroduceerd worden, zijn de modellen tijdloos en zo ontworpen dat je ze ook volgende seizoen – of daarna – nog kunt dragen. Ook wordt de kleding ethisch geproduceerd en wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van organisch katoen.

De allereerste collectie – voor winter 2016 – is geinspireerd door een regenachtige herfstdag, waarop je het liefst de hele dag binnen blijft, opgekruld op de bank, terwijl de regen op de ramen tikt. Dit zie je terug in een allover print van vallende regen en t-shirts met geplaatste prints van regendruppels en confetti. Rain is just confetti from the sky!
Het komende seizoen zal ik meer van dit merk laten zien.
In Nederland is Phil&Phae te koop bij verschillende fysieke winkels: De gloednieuwe Wonder Kidsstore in Nijmegen, Petozzi in Den Bosch en Wijsneus in Groningen.
Online, naast de Phil&Phae webshop, is het ook verkrijgbaar bij Little Different, So Lovable en Petit Jule.

Phil and Phae kindermode kinderkledingPhil and Phae kindermode kinderkledingPhil and Phae kindermode kinderkledingPhi

Leave a Reply