Puur natuur haaraccessories van Meas Babygoodies

Diverse haaraccessoires zijn bij ons thuis een ‘musthave’ voor mijn kleine prinsesjes.
En wanneer ik nu eenmaal enkele handgemaakte items kan vinden waarbij het niet alleen maar om de ‘glitter en glamour’ gaat, dan wil ik dat zeker met jullie delen!

Bij Meas Babygoodies draait alles om natuur, kwaliteit en baby’s! Geweldige goodies voor hét perfecte kraamcadeau of voor jouw eigen spruit: Unieke haaraccessoires, rammelaars, kinderkamerslingers en speenkoorden in verschillende kleuren en materialen. Allemaal stuk voor stuk met heel veel liefde mét de hand gemaakt en daarom dus uniek, van natuurlijke producten zoals, wol, leer en canvas.

Meas Babygoodies is opgericht door Mealynn. Zij houdt van puur en basic en raakt geïnspireerd door mooie kleine dingen uit haar omgeving. Af en toe komen er nieuwe items en kleurtjes bij die goed passen in het seizoen. Zoals deze nieuwe pom pom hoofdbandjes gemaakt van 100% merino wol: Hier denk ik gelijk aan de herfst, met motregen en verdwaalde blaadjes…De hoofdbandjes zijn erg zacht, goed rekbaar en zowel goed voor de kleine baby als kleuter en zelfs voor de volwassene om te dragen. Ze blijven ook na veelvoudig gebruik mooi in vorm en rekken niet uit. De grijze kleur van de pom pom hoofdbandje die ik voor Lotus gekozen heb is prachtig op zichzelf te dragen zodat ik ook niet ingewikkeld aan styling hoef te doen en gewoon een simpel salopette op het blote lijfje kan aandoen.

Wil je meer ontdekken van Meas Babygoodies of zoek je een eigentijds en natuurlijk kraamcadeau, shop alle items hier.
Of bij diverse concept stores.

Credits:
Salopette Little Hedonist via Little Things | Haaraccessories Meas Babygoodies
Photos:
Anna with Canon 6D 24-105 F4

Puur natuur haaraccessories van Meas BabygoodiesPuur natuur haaraccessories van Meas BabygoodiesPuur natuur haaraccessories van Meas BabygoodiesPuur natuur haaraccessories van Meas BabygoodiesPuur natuur haaraccessories van Meas BabygoodiesPuur natuur haaraccessories van Meas BabygoodiesPuur natuur haaraccessories van Meas BabygoodiesPuur natuur haaraccessories van Meas Babygoodies

Deze blogpost bevat producten die ik van een merk/bedrijf heb gekregen.

Creative Commons-Licentie
Fotos van @minibelle.nl is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.

 

Leave a Reply