Met een paraplu van Lilliputiens wordt regen een groot feest!

‘Leuk!! Eindelijk regent het!!!’… Nou, geef mij maar liever een zonnetje en het strand. Nederland is nu eenmaal een kikkerlandje waar het in de meeste van de tijd van de herfst en de winter regelmatig regent. De meeste kinderen zijn dol op regen; plassen en modder, lekker toch? Dus hup, naar buiten om lol te maken met kaplaarzen en een paraplu.

Niet zomaar een paraplu, maar een wonderlijke en bijzondere ‘circus’ paraplu van Lilliputiens, afkomstig uit hun nieuwe collectie vol vrolijke tekeningen van een dansende aap, een jonglerende olifant, een kat-acrobaat, swingende hondjes en nog veel meer verassingen. Deze paraplu draagt een geheim met zich mee, namelijk verborgen tekeningen die je pas kunt zien wanneer de paraplu nat wordt: heel bijzonder! In de nieuwe paraplu’s van Lilliputters zit ook een doorkijkvenstertje waardoor het makkelijker voor kinderen is om te zien waar ze lopen, maar ook voor de ouders om in contact te blijven met hun kind. Erg handig voor de kleintjes van 3-4 jaar! Behalve dat, zit er aan buitenkant een handig naamlabeltje waar je de naam, telefoonnummer en e-mailadres op kan schrijven waardoor je hem niet zomaar kwijt kan raken, bijvoorbeeld op school.

De Lilliputiens paraplu kost 21,95 euro en is in een aantal designs hier te koop.

Met een paraplu van Lilliputters wordt regen een feest!Met een paraplu van Lilliputters wordt regen een feest!Met een paraplu van Lilliputters wordt regen een feest!Met een paraplu van Lilliputters wordt regen een groot feestMet een paraplu van Lilliputters wordt regen een groot feest

Deze blogpost bevat producten die ik van een merk/bedrijf heb gekregen.

Creative Commons-Licentie
Fotos van @minibelle.nl is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.

Leave a Reply