Stapelen, tellen, zien en ontdekken met Lilliputiens stapeltoren

Stapelen, tellen, zien en ontdekken met Lilliputiens stapeltoren

Een kartonnen stapeltoren is meestal hét cadeau dat ik op een kraamvisite of op een 1e verjaardag geef. Diverse speelgoedmerken hebben hier zeker een van in hun collectie met diverse uitvoeringen zoals, thema’s, ronden of vierkanten. Een onmisbaar item is onze speelgoedkist.

Belle had al een vierkanten en om het eerlijk te houden kreeg Lotus ook haar eigen versie van de stapeltoren en deze keer van de altijd vrolijke Lilliputiens. Deze stapeltoren is een soort enorme cake van Juliette de Rups die jarig is. Verwondering is de rode draad die door alle creaties van Lilliputiens heen loopt. De vrolijke kleuren en de prikkelende illustraties die in de toren gebruikt worden komen overal terug in het andere speelgoed van Lilliputiens. Wat het ook net spannender maakt is dat de cilinders een opening in het midden hebben. Zo kan er wanneer de toren eenmaal staat er een klein balletje in gegooid worden of zoals Lotus zelf bedacht had, door de openingen heen kijken. De toren bestaat uit 10 elementen en is op verschillende manieren te gebruiken: Ontdek de cijfers, tel de kaarsen en vergelijk de grootte van de dieren. Je kan het stapelen maar je kan het ook als bakjes gebruiken. Elke cilinder is mooi afgewerkt en zeer stevig. Ok, je moet er niet op gaan staan of zitten want dan gaat ie kapot (wat Lotus dus ook deed met de grootste cilinder…) Het is wel slim dat ze cilinders aan buitenkant hebben gelamineerd, zo blijft het zelfs mooi nadat Lotus erop gaat bijten of met vieze handjes aanraakt.

Omdat de toren een goede motoriek en daarnaast ook een goed inzicht nodig heeft, is deze te gebruiken vanaf de leeftijd van 12 maanden tot 3+ jaar.
De ‘Juliette ‘piramide cake kost 25,00 en kun je hier aanschaffen.

Credits:
Kleding Tiny Rain KidsStapelen, tellen, zien en ontdekken met Lilliputiens stapeltorenStapelen, tellen, zien en ontdekken met Lilliputiens stapeltoren, tiny rain kids, faal trends, kindermodeblogStapelen, tellen, zien en ontdekken met Lilliputiens stapeltoren, tiny rain kids, faal trends, kindermodeblogStapelen, tellen, zien en ontdekken met Lilliputiens stapeltoren, tiny rain kids, faal trends, kindermodeblogStapelen, tellen, zien en ontdekken met Lilliputiens stapeltoren, tiny rain kids, faal trends, kindermodeblogStapelen, tellen, zien en ontdekken met Lilliputiens stapeltoren, tiny rain kids, faal trends, kindermodeblog

Deze blogpost bevat producten die ik van een merk/bedrijf heb gekregen.

Creative Commons-Licentie
Fotos van @minibelle.nl is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.

Leave a Reply