Outfit van Belle: herfst kleuren en wol

Belle heeft vandaag een te gek panter-outfit van wol aan in vrolijke herfst kleuren van diverse merken. Lekker warm voor de winter en het jurkje is nu in sale!

Ik ben al jaren helemaal fan van het merk Scotch R’belle. Jurkjes, leggings en tops zijn gemaakt van de beste kwaliteit. De leukste kledingsetjes beginnen vanaf maat 104 en Belle kan eindelijk de huidige wintercollectie aan met haar 1 meter lengte. Dit jurkje met panterprint van supermooie kwaliteit valt smal en is gemaakt van dun wollen knit. Er zit een all-over panterprint op gedrukt, maar Belle vindt het meer op een ‘giraf’ lijken! Het jurkje is gecombineerd met mooie oker-kleurige (miel-dore) maillots van Collegien: Een Frans merk met prachtige kleurpaletten, uitstekende pasvorm en kwaliteit om van te dromen. Deze maillots zakken niet af en worden niet pillig na de was, kost een heel vermogen, maar met 2 basiskleuren kan je de hele winter door. Belle draagt de maat van een 4-jarige. Natuurlijk wilde ze ook iets in haar mooie lange haren hebben en daarom draagt ze dit keer een haarband uit de nieuwe collectie van Meas Babygoodies met twee wollen pompons in de kleuren grijs en oker.

Een leuk detail… je shopt de jurk nu met 30% korting bij Kixx Online

Credits:
Scotch R’belle jurk panter | Maillots Collegien | Haarband Measbabygoodies | Lage suede laarsjes Falcotto Naturino
img_1010-minibelle-nl trendy outfit herfst kleuren en wol scotch r'belle meas babygoodies collegien naturinoimg_1012-minibelle-nl trendy outfit herfst kleuren en wol scotch r'belle meas babygoodies collegien naturinoimg_0996-minibelle-nl trendy outfit herfst kleuren en wol scotch r'belle meas babygoodies collegien naturinoimg_0986-minibelle-nltrendy outfit herfst kleuren en wol scotch r'belle meas babygoodies collegien naturino

Deze blogpost bevat producten die ik van een merk/bedrijf heb gekregen.

Creative Commons-Licentie
Fotos van @minibelle.nl is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.

Leave a Reply