Outfit van Lotus: Krijtwit met een beetje oker

De te gekke nieuwe collectie van Krijtwit is alweer een tijdje online met de stoere monochrome kinderkleding. Nu ook verkrijgbaar is de limited edition van harems met extra kleurtjes: oker en bordeaux. Echte trendkleuren van de winter 2016!

Vandaag zijn we in onze garderobe voor een beetje kleur gaan kijken: oker unisex harems met grijze veters. Basic stoere harems van Krijtwit met een verlaagd kruis dat met alle andere monochrome kleding goed te combineren valt. Lotus kan vrij bewegen en kruipen door de ruime pasvorm en strechy stof. De broekjes zijn net iets dikker en daardoor ideaal voor de wintermaanden. Alle kleding van het eigen merk Krijtwit wordt op bestelling binnen 1 à 2 weken gemaakt. Harems kosten € 24,95, hebben diverse printjes en kleurtjes en je kan gekleurde veters (of geen veters) naar eigen wens aanpassen.

Credits:
Harems Krijtwit | Shirtje House of Jamie | Shoes ‘Ted’ Tough Cookie | Haarstrikjes Willow and Ivy
Photography: Anna

img_0075img_0660-minibelle-nl Krijtwit met een beetje oker, house of jamie. trendy colors, kidsfashion, fashionkids, trendy kids, kindermode, blogimg_0666-minibelle-nlimg_0671-minibelle-nl Krijtwit met een beetje oker, house of jamie. trendy colors, kidsfashion, fashionkids, trendy kids, kindermode, blogimg_0639-minibelle-nl Krijtwit met een beetje oker, house of jamie. trendy colors, kidsfashion, fashionkids, trendy kids, kindermode, blogimg_0059

Deze blogpost bevat producten die ik van een merk/bedrijf heb gekregen.

Creative Commons-Licentie
Fotos van @minibelle.nl is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.

Leave a Reply