ALO-HA NINNI-VI SS16

Twee keer per jaar is het zover dat alle moeders helemaal hyper worden bij het uitkomen van de nieuwe collectie van Ninni-Vi. Online om 8 uur bestellen, want om 9 uur is het al uitverkocht, winkels stalken en vragen of ze bepaalde item voor hun achterhouden. Kortom slapeloze nachten en een gevoel van trots dat ik het gewilde item heb kunnen bemachtigen blijft nog wel weken hangen. En ja ja ik ben er ook fan van! 

Donderdag heb ik de plaatselijke winkel in Voorburg gevraagd of ze mij kunnen appen wanneer het binnen is en dan ging ik gelijk als eerste er naartoe. Online heb ik de collectie al bekeken, maar een keuze maken wat ik voor Belle wilde hebben kon ik niet maken: alles was leuk maar ze heeft ook al te veel. Eenmaal in de winkel vond ik deze turquoise kleur echt mooi voor de komende zomer. Een soort van ‘Hawaii jurkje’ is dat! Een mooi passend haarbandje en kniekousen van Ninni-Vi maken het af. En had ik nou toevallig ook Shoesme laarsjes liggen ook met een printje net als op de achterkant van de jurk. Hoeveel geluk moet je hebben, he? De stof is mooi, gedetailleerd met veel verschillende kleurtjes en materialen. Ben blij dat Ninni-Vi zijn pasvorm heeft aangepast afgelopen seizoenen want deze is maar 98/104 en Belle is 94 cm en dat staat prachtig! Niet te strak, niet te slobberig, niet te lang of kort, gewoon ideaal en ik gok dat ze er zeker de zomer mee gaat halen. De legging die erbij past (thuis al even gecheckt) is de blauwe van Quapi van de zomer 2015 met een veertje. De haarband van Ninni-vi of gele grote strik, gele sokken van Bengh of die van Le Big, zou hier allemaal bij passen.
Jurk, haarband en sokken: Ninni-vi  | Laarsjes: Shoesme

IMG_9076 IMG_8966 IMG_8916 IMG_8863 IMG_8745
IMG_9037

Leave a Reply