TOPITM SS16

Love this one! Eigenlijk moet ik toegeven dat ik een zwakte voor TopITM heb. Als grafisch ontwerper wordt ik hier helemaal blij van, alles klopt namelijk: bijzondere details, goede kwaliteit, met zorg samengestelde collecties en prachtige, zachte, natuurlijke kleurencombinaties. Je krijgt bij hun altijd persoonlijke aandacht, alle antwoorden op je vragen en goede hulp bij het kiezen van de juiste maat.

Op de website van TopITM staan ook de afmetingen van alle items vermeld met pasvorm erbij. Afgelopen maand heb ik in de sale Bomba maillots gekocht maar omdat ze zo’n specifieke coral kleur hebben heb ik met moeite een goede combinatie kunnen vinden. Toen ik de sneakpiek van de zomer collectie 2016 van TopITM zag was ik helemaal verliefd op de combinatie van de coral en blauwe kleuren, sterren, franjes en glitters. Ik ging helemaal voor deze prachtige jurk. In de stof zit een lurex draad verwerkt en het jurkje is wat dikker, dus is het ook in de winter door te dragen. Omdat het jurkje kort valt kan je deze mooie maillots van Bomba goed ermee combineren. TopITM kleding valt in het algemeen smal en iets kleiner. Belle is 95 cm en op de foto’s draagt ze maat 98/104 en het past precies. Als je hier langer plezier van wilt hebben of als je dochter tussen de maten zit, dan doe je er goed aan een maat groter te kiezen. Bij het jurkje kan je ook naar een bijpassende sterren-legging in het blauw shoppen en wat het helemaal afmaakt is een leuke col met sterretjes die ook als jurk gedragen kan worden (deze items zijn vanaf deze week verkrijgbaar). Creatiever kan gewoon niet! Op haar eigenwijze beentjes draagt Belle bruine Zara sneakers met kleine glitter die terugkomt in het jurkje. Natuurlijk mag het Nosah haarbandje niet ontbreken. Voor de liefhebbers van Nosah (die is dicht tot en met april) hoef je niet te treuren, want net zo leuke en passende haarbandjes en strikjes kan je ook bij andere creatieve mama’s bestellen bijvoorbeeld bij RizzelsB-Hipp of EssiesJoy.
Jurk: TopITM | Haarbandje met strik: Nosah | Maillots: Bomba | Sneakers: Zara


IMG_7064 IMG_7071 IMG_7129

IMG_7086IMG_7085 IMG_7114

Leave a Reply