De outfit van Belle – Tiny Cottons: Tribute collection SS17

Het Spaanse merk Tiny Cottons staat voor creativiteit, kwaliteit en grafisch ontwerp. Van conceptuele ontwerpen ben ik een enorme fan en ik weet dat dit een hele kunst is om dat in kinderkleding toe te passen. Tiny Cottons slaagt hier telkens weer in om van elke collectie een waar kunstproject te maken!

De zomercollectie van 2017 van Tiny Cottons zit vol frisse kleuren en minimalistische ontwerpen. De nieuwe collectie is een ‘tribute for all that matters’: love, friendship, art… and style! Dit is geïnspireerd op het leven van de bekende Franse modeontwerper Yves st Lorraine en zijn beste vriend, de Franse buldog Mourik. De collectie bevat veel heldere zomerse kleuren, typografie en zelfs hondje Mourik zien we terugkomen in de collectie.

Voor Belle heb ik een echt meidensetje gekozen van de 1e drop, namelijk een minimalistische legging van 100% pima katoen en een trui. De combinatie van zacht roze en oranje tinten met signature letters ‘TINY’ erop. De comfortabele ruimvallende sweater met korte mouw heeft een extra lange achterkant en dat is natuurlijk een dikke plus in combinatie met de legging. Deze is gebreid van 100% katoen en ideaal voor de zomerse maanden in Nederland aan het strand.
Tiny Cottons gaat elk seizoen in collab met andere merken en deze keer hebben ze met Puma een geweldige reeks van sneakers uitgebracht. Helaas waren ze binnen 5 minuten overal uitverkocht…Wow!.. Maar hoe cool zijn deze witter dan wit nieuwe Basket Puma’s met extra dikke veters? Super zomers en sportief!

De uitgebreide collectie van Tiny Cottons vind je bij De Blauwe Kapitein. Met code ‘XOXO’ krijg je gratis verzenden t/m 15 februari 2017
Puma’s en andere hippe sneakers shop je hier

Credits: Fotografie @minibelle.nl

Atribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 international

Deze blogpost is gemaakt in samenwerking met De Blauwe Kapitein maar alle gedachten en woorden zijn gebaseerd op persoonlijke mening en ervaring.

Creative Commons-Licentie
Fotos van @minibelle.nl is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.

Leave a Reply