De outfit van Lotus: CarlijnQ ijsjes en knit

carlijnq ss17 kinderkleding zomer trends minibelle

Deze nieuwe zomercollectie van CarlijnQ heet ‘What’s for dinner’ en is echt om te smullen! Zoals we dat gewend zijn heeft het veel monochroom in zijn basis items met een paar steunkleuren. CarlijnQ blijf trouw aan de simpele organische katoenen basics en herkenbare zwarte prints.

De comfortabele baby- en kinderkleding heeft speelse prints met ijsjes, milkshakes en sprinkles. Dit alles gecombineerd met het gebruik van GOTS bio-katoen maakt dit weer tot een topcollectie! Inmiddels over het hele wereld verkrijgbaar blijft CarlijnQ erg populair en vliegen de items de deur uit.

Voor Lotus heb ik twee afzonderlijke items gekozen die heel goed met andere basics gecombineerd kunnen worden, maar ook samen komen ze goed tot hun recht. Een kort donkergrijs broekje met de ijsjes print is erg speels en ideaal voor de zomer. De sweater die ik erbij gekozen heb is van een heel bijzondere stof: Wafelstof noem ik het, het is soort katoenen knit maar dan vrij ruw zonder stretch. De ‘milkshake’ kleur is heel mooi en sluit perfect aan in lijn van de collectie. Lotus draagt maat 86/92 en het broekje vind ik zeker op maat terwijl de jumper iets groot valt.

Je vindt de prachtige collectie van CarlijnQ bij Lot en Tom. Persoonlijke aandacht en een prachtige verpakking zijn inbegrepen!

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Schoentjes Dancing on the moon | Haarband Meas baby goodies | Kussentje Lijn Loves via Myracle

Atribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 international

Deze blogpost is gemaakt in samenwerking met Lot en Tom maar alle gedachten en woorden zijn gebaseerd op persoonlijke mening en ervaring.

Creative Commons-Licentie
Fotos van @minibelle.nl is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.

Leave a Reply