De outfit van Belle: Iglo+Indi ss17 summer dress

Iglo+Indi summer 2017 cool dress purple

Soms komt je een merk tegen waarvan je het liefst gelijk de hele collectie in de kast van je kinderen zou willen hangen…

Het IJslandse kinderkledingmerk Iglo+Indi is er in ieder geval één van. Suburban Adventures van de zomercollectie 2017 is geïnspireerd door het IJslandse stadsleven en de omgeving daaromheen. Zoals altijd heeft het de mooie kwaliteit van de organic stoffen, nu met opdrukken van hazen, katten, vogels en insecten metheldere kleuren van papaya peach, licht citroen, aqua en hemelsblauw. De hele collectie is speels en lijkt net een regenboog.

Belle is een echt meisje-meisje met een duidelijke eigen mening en op dit moment houdt ze van paars, lila en wit. Dus… je snapt het al.. het liefst zou ze in deze lila jurk met poesjesopdruk gaan slapen! Samen met hetzelfde shirtje alleen dan voor haar kleine zusje maakt haar dag dan ook helemaal compleet!

Je shopt dit jurkje met kniekousen van Iglo+Indi bij Adorable Kidzz.

Praktische informatie: Jurkje maat 104/110y (€ 47,95) | Belle is 4 jaar en heeft een lengte van 103 cm
Credits: fotografie ©minibelle.nl
Atribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 international Atribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 international

Deze blogpost is gemaakt in samenwerking met Iglo+Indi en Adorable Kidzz maar alle gedachten en woorden zijn gebaseerd op persoonlijke mening en ervaring.

Creative Commons-Licentie
Fotos van @minibelle.nl is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.

Leave a Reply