De outfit van Lotus: Golden dress van Phil&Phae ss17

Mustahave: gouden jurkje nieuwe collectie kinderkleding Phil&Phae

YAY! Lotus kan sinds vorige week eindelijk zonder hulp lopen! Ze is tegelijkertijd onwijs ondeugend en nieuwsgierig geworden en ze lijkt hierdoor ineens zo gegroeid! Het zonnetje schijnt ook lekker en we kunnen eindelijk alle voorjaarsjurkjes uit de kast halen!

Over Phil&Phae heb ik al eerder hier geschreven. Dit betreft een jong Nederlands merk dat vorige week hun tweede collectie op de markt heeft gebracht. Bij dit label voor kinderen van 0-4 jaar gaat alles om rust, comfort, natuurlijke kleurpaletten met rustieke tinten en de meest zachte materialen.

Heerlijk comfortabel en zijdezacht is de Mila dress van Phil&Phae. Met veel stretch is dit jurkje met waanzinnig mooie kleur hier gelijk dé favoriet van het seizoen geworden! De kleur zitten tussen geel en goud in en is een echte musthave van dit seizoen. Heel erg praktisch, net wanneer Lotus op haar eigen beentjes staat, is dit A-lijn model met hoge taille want dat geeft haar net die volledige bewegingsvrijheid. Onder het jurkje geef ik haar de unisex bloomer van dezelfde collectie van Phil&Phae.

Het jurkje en bloomers zijn helaas al bij heel veel retailers uitverkocht.
Kijk snel of de nieuwe concept store Mirle and Tess de gewenste maat nog op voorraad heeft.

Praktische informatie: Jurkje maat 2y (€ 34,90) | Bloomers maat 18m (€21,90) | Lotus is 18 maanden en heeft een lengte van 82 cm.
Credits: fotografie ©minibelle.nl

 Atribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 international Atribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 international
Atribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 international

Deze blogpost is gemaakt in samenwerking met Mirle and Tess maar alle gedachten en woorden zijn gebaseerd op persoonlijke mening en ervaring.

Creative Commons-Licentie
Fotos van @minibelle.nl is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.

Leave a Reply