Hippe en betaalbare urban-look van Small Rags

De Deense kinderkledingmerk Small Rags is voor hippe kindjes van 3 maanden t/m 12 jaar. De nieuwe zomercollectie met stoere looks voor meiden en romantische elementen is fijn om te dragen en zeker niet duur!

Small Rags is een nieuwe urban label in Nederland dat zich richt op ouders die het niet erg vinden hun kinderen af en toe op een nonchalante manier te kleden. Heel herkenbaar is het beeldmerk ”Mr. Rags” een grappige lappenpopkonijn die je terugziet in verschillende prints en details op de kleding, maar daarnaast ook als knuffel verkrijgbaar is. Kenmerkend voor Small Rags is een urban look, fijne stoffen en aparte kleuren en wassings. De kledinglijn is comfortabel, makkelijk te stylen en te combineren.

De jeansstof in de kinderkleding is altijd handig en praktisch. Small Rags heeft besloten het zó populaire jeanslook jurkje uit de voorgaande collecties terug te laten komen. De ruime pasvorm, de zachte joggings-stof en natuurlijk die superhippe urban-look met de verwassen stof zorgt voor de stoere uitstraling. Het jurkje is makkelijk te combineren met alles uit de kast van jouw kind, of het nu een romper met bloemetjes, een wit shirtje of een overhemdje is. In de huidige zomercollectie vind je ook een prachtige lichtroze legging van zachte dunne stof met stoere print: twee harten met glittertjes op de knieën. Het jeansjurkje met roze legging is een geweldige combinatie van stoer en lief, iets dat perfect bij onze Lotus past.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de nieuwe collectie van Small Rags of wil je direct dit setje shoppen online bij Charly’s, klik dan hier.

Praktische informatie:
Jurk maat 86 | €26,95 | Valt op maat tot iets groter
Legging maat 86 | €18,95 | Valt op maat tot iets groter
Houten speelgoed Grapat via concept store Coconeh

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Atribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 international

Deze blogpost is gemaakt in samenwerking met Charly’s maar alle gedachten en woorden zijn gebaseerd op persoonlijke mening en ervaring.

Creative Commons-Licentie
Fotos van @minibelle.nl is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.

Leave a Reply