De outfit van Belle: Hip en sportief naar school met Mio&co

Wow, ik kan het echt niet geloven dat Belle over twee weken al vier jaar wordt! School, speelafspraakjes, ballet, tennis, turnen… Te drukke tijd waarbij we van alles nog op tijd moeten regelen voor haar verjaardag, de afscheidscadeautjes en natuurlijk alle schoolspullen.

Belle gaat nu een paar keer wennen op school en begin april mag ze dan echt starten. Het is dan al heerlijk mooi weer en omdat we al die winterjassen zo beu zijn ben ik al een paar weken opzoek naar de perfecte zomerjas of vestje voor Belle. Ze is nogal eigenwijs en veeleisend wat kleding betreft. Met roze zit je altijd wel goed, maar qua pasvorm weet je het nooit en soms wil ze een rits, soms juist knoppen, dan vindt ze iets ook nog ‘saai’… Je raad het al dat de meeste tussenjassen niet door de keuring kwamen tot ik de roze bomber van Mio&Co zag bij de Axclusif onlinestore.

Het merk was onbekend voor mij en was bijzonder verbaasd over de prijzen van deze items. Het is namelijk niet zo duur zoals je het misschien verwacht. Mio&Co onderscheidt zich van andere merken door rust, comfort en eenvoud. In collecties wordt gebruik gemaakt van bijzondere stiksels en materialen, net iets aparte details en pasvorm. Het verschil zit hem dus echt in de kleine details. De nieuwe zomercollectie van 2017 vind ik ideaal voor kleuters. Hier vind je een jurkje, een korte broek en een net wat feestelijke blouse van prachtig mooie kwaliteit. In deze collectie vind je dus ook nog een roze jack!

Wanneer ik de foto bekeek twijfelde ik wel een beetje of het bomber-model wel iets voor Belle kon zijn. Mijn twijfel was weggenomen toen ik de superzachte stof voelde en de prachtige kleur van bloeiende bloesem zag, iets dat natuurlijk moeilijk op een foto weer te geven is. Het jasje heeft drukkers en is erg comfortabel. Samen met deze bomber heb ik gelijk een eenvoudig blauw jurkje gescoord. Met maillots of kniekousen van Collegien in alle kleuren die je maar wil kan je op die manier een prachtig zomer of voorjaars outfit samenstellen.

Dit geweldige budgetoutfit met classic jurkje en roze cardigan shop je online bij Axclusif.

Praktische informatie:
Mio&Co Roze bomber Peddy pink | €42,50 | maat 98/104 | Valt op maat
Mio &Co Dress classic navy | €29,50 | maat 110/116 | Valt klein
Knuffel beertje Philomela Kloss
Strik Meas babygooedies

Credits: fotografie ©minibelle.nl

Atribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 international Atribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 international Atribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalDeze blogpost is gemaakt in samenwerking met Axclusif maar alle gedachten en woorden zijn gebaseerd op persoonlijke mening en ervaring.

Creative Commons-Licentie
Fotos van @minibelle.nl is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.

 

Leave a Reply