Instagram Takeover: Iglo+Indi

Instagram Takeover: igloindi

De afgelopen twee dagen heb ik de Takeover van het Instagram account van iglo+indi verzorgd. Wat dat precies is en hoe gaat dat in zijn werk gaat en waarom? Lees je hier!

Iglo+indi is het bekende kinderkleding merk uit IJsland en profileert zich als organic, comfortabel met handgetekende prints en is razend populair in Nederland en zeer actief op Instagram. Voor het seizoen van de zomer van 2017 ben ik de samenwerking aangegaan met iglo+Indi en Adorable Kidzz concept store. Een paar weken terug ben ik door de ontwerpster/eigenaar van de iglo+indi gevraagd of ik mee wil werken aan een #InstagramTakeover van hun account voor twee dagen met 6 tot 9 foto’s over de dagelijkse bezigheden met onze meiden. ‘Natuurlijk wil ik dat!’, antwoordde ik, maar moest ik wel even op onderzoek uit wat dat precies allemaal inhoud en hoe je zoiets aanvliegt.

Een Instagram Takeover is niets anders dan de mogelijkheid om een ander account voor één of twee dagen of soms zelfs een week lang te beheren. Het schept een extra dimensie aan de desbetreffende feed, maar het is ook een ontzettend leuke manier om een keer iets anders te doen en om andere mensen leren kennen. Het is uiteraard belangrijk om een vertrouwensband te hebben, want je beheert namelijk een account van iemand anders met veel volgers, met potentiële kopers en winkeliers. Je krijgt de vrijheid om zelf invulling te geven,maar de voorwaarde bestaat dat je wel professioneel blijft.
Omdat ik een unieke content wilde creëren met 9 exclusieve beelden, duurde het wel een hele maand tot ik deze beelden daadwerkelijk had. Het is mij gelukt en naast de geplaatste foto’s op iglo+indi feed heb ik ook nog dagelijks onze Instagram Stories bijgehouden: Het paasontbijt op school, de lunch thuis, de wandeling in het bos etc. Ik hoop dat jullie dat ook goed hebben kunnen volgen en hebben genoten van de mooie foto’s van Belle in haar verjaardags-outfit, het speelplezier van de zusjes en slapende Lotus.


Je shopt uitgebreide collectie van iglo+indi via Adorable Kidzz.
De eerste 5 bestellingen krijgen 20% korting met de kortingscode ‘IGLOINDI’ !!!


Credits: fotografie ©minibelle.nl

Atribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 international@minibelle.nl-2303Atribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 international@minibelle.nl-2364Atribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 international

Deze blogpost is gemaakt in samenwerking met iglo+indi maar alle gedachten en woorden zijn gebaseerd op persoonlijke mening en ervaring.

Creative Commons-Licentie
Fotos van ©minibelle.nl is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.

Leave a Reply