Chicks from heaven: romantische kinderaccessoires

Chicks from heaven romantische kinderaccessoires haartooi

Haaraccessoires kun je nooit te veel hebben. We hebben dan ook een hele la vol. Belle vindt het superleuk om zelf iets uit te kiezen voor naar school dat bij haar outfit past.

Belle en Lotus dragen diverse stijlen, van stoer tot romantisch en het wisselt hier in de haaraccessoires van een eenvoudig strikje of een pompom tot een uitgesproken opvallende haarband.
Het schattige haartooitje in pastel roze kleuren van Chicks from Heaven is een toppertje uit onze collectie. Deze is roze met veertjes – precies zoals alle meisjes willen! Het heeft een heel erg romantische, vintage en in bohemian Ibiza-stijl. Het haarbandje is van stevig elastiek en blijft goed om het hoofd zitten. Straks in de zomer op vakantie of op het Scheveningse strand met haar losse lange haartjes kan Belle deze gaan dragen, maar voor nu zitten we in het voorjaar van Nederland en moeten we het doen met lange mouwen en vestjes. Niets mis met het weer trouwens, want het bandje is heel goed met bijna elke outfit te stijlen! Een groot pluspunt is dat deze haarband al het haar uit het gezicht houdt.


Het haartooitje kost €15.95 en is te bestellen bij de online boutique Charly’s. Naast diverse (haar)accessoires verkopen zij armbanden en kettingen voor zowel meiden, jongens én mama’s.

Een te gekke zomerse roze jacket van Mio&Co shop je hier.

Credits: fotografie ©minibelle.nl

Atribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 international Atribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 international

 

Deze blogpost is gemaakt in samenwerking met Chicks from Heaven maar alle gedachten en woorden zijn gebaseerd op persoonlijke mening en ervaring.

Creative Commons-Licentie
Fotos van @minibelle.nl is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.

 

Leave a Reply